Maria Montazamis insikt om maken Kamran Montazami: ”Långt ifrån perfekt”

Julgalan på Tele2 Arena i Stockholm, Maria Montazami och Kamran Montazami.

Maria och Kamran Montazami har varit gifta i över trettio år. Nu berättar Maria om den tuffa tiden med maken.Du är långt ifrån perfekt”, skriver hon på Instagram.

Den folkkära Hollywoodfrun Maria Montazami, 55, och hennes man Kamran Montazami, 59, har varit gifta i över 30 år. Vi har fått följa paret i det populära programmet Svenska Hollywoodfruar under flera säsonger.

Maria kom till USA som au pair i slutet av 1980-talet. Efter en tid bytte hon jobb och började som servitris på en restaurang. Restaurangens chef var ingen mindre än Kamran Montazami.

Som de flesta har koll på så jobbar Kamran inte kvar på restaurangen idag utan äger en mycket framgångsrik mäklarfirma.

LÄTTNADEN Gunillas besked med mamma Iris

Hollywood-paret bor i det exklusiva området Orange County i Kalifornien. De har fyra barn tillsammans Sara, 29, Hanna, 27, Emma, 24 och Nicholas, 23.

Maria Montazami om livet som gift

Trots att de har varit gifta i över 30 år händer det att Maria och Kamran ibland bråkar med varandra. I en intervju med Aftonbladet har Maria avslöjat hemligheten till att släppa konflikter.

– Vi bråkar kanske tio minuter och sen är det över. Det är så onödigt att älta om gammalt som har hänt, vi går bara vidare. Det är mitt tips, älta aldrig något gammalt, har hon sagt i en intervju med tidningen.

Men Maria har också berättat att både hon och Kameran har varit otrogna mot varandra.

– Jag har inte levt med det, han har inte levt med det. Vi har bara släppt det. Du kan inte göra något åt det och jag går inte och har dåligt samvete över något. Det var så länge sen, det hände för 28 år sen, säger hon.

Maria Montazami hyllar Kamran på Instagram efter tuffa tiden

Coronapandemin har påverkat Maria och Kamrans äktenskap, vanligtvis brukar Kamran jobba en hel del och har därför varit hemifrån ofta. Men nu har Kamran plötsligt blivit tvungna att vara just hemma. Detta var något som tog hårt på paret, och för Hänt berättar Maria om varför det helt enkelt inte fungerade.

– Han är ju en workaholic så han kan ju inte sitta still, och jag avskyr att ha en man som sitter hemma och tittar på tv. Jag är inte van vid den livsstilen så jag tycker det är jättejobbigt när han sitter ner. På kvällen kan han ju sitta men du vet på dagen, det gör vi ju liksom aldrig, berättar hon.

Men nu verkar paret ha det bättre igen för i ett Instagram-inläggfars dag visar Maria upp sin kärlek till Kamran. Hon lade ut en bild på de två tillsammans och en bild med hela familjen. Till bilden skriver hon hur mycket hon älskar Kamran.

”Du är långt ifrån perfekt och det gäller även mig, men vi har så kul tillsammans och dynamiken i vår familj är så stark och fylld med kärlek och skratt! Grattis på farsdag Kamran”.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

LÄS OCKSÅ: Sara Montazamis oro för Maria Montazami i Svenska hollywoodfruar

LÄS OCKSÅ: Sara Montazami om utmaningen att jobba ihop med pappa Kamran Montazami

FOTO: Eero Hannukainen/TT, Youtube

Senaste nytt