Maria Montazamis lyxiga semester med familjen – bilderna visar

Maria Montazami är ständigt aktiv på sina sociala medier och delar med sig av vardagen till sina följare. Nu visar hon upp privata bilderna från familjens lyxiga semester.

Den folkkära Hollywoodfrun Maria Montazami, 55, har tagit det svenska folket med storm sedan Svenska Hollywood fruar hade sin start år 2009. Hennes charm och godhjärtade karaktär har gjort henne till en av favoriterna i realityserien.

Maria har varit gift med sin man Kamran Montazami, 59, i över 30 år och tillsammans lever de ett extravagant liv i Los Angeles.

I en intervju med Hänt öppnade Maria upp sig om hur hennes och Kamrans äktenskap påverkats av coronapandemin. Eftersom Kamran vanligtvis brukar jobba en hel del brukar han därför vara hemifrån ofta. Men under motgångarna under pandemin har Kamran plötsligt blivit tvungen att vara just hemma. Detta var något som tog hårt på paret.

– Han är ju en workaholic så han kan ju inte sitta still, och jag avskyr att ha en man som sitter hemma och tittar på tv. Jag är inte van vid den livsstilen så jag tycker det är jättejobbigt när han sitter ner. På kvällen kan han ju sitta men du vet på dagen, det gör vi ju liksom aldrig, berättade hon då.

RESA Charlottes lyxsemester med familjen – bilderna visar

Trots motgångarna visade Maria upp sin kärlek för maken på Instagram

Men trots bakslag verkar paret nu ha det bättre igen för i ett Instagram-inlägg på fars dag visade Maria upp sin kärlek till Kamran. Hon lade ut en bild på de två tillsammans och en bild med hela familjen. Till bilden skriver hon hur mycket hon älskar Kamran.

”Du är långt ifrån perfekt och det gäller även mig, men vi har så kul tillsammans och dynamiken i vår familj är så stark och fylld med kärlek och skratt! Grattis på farsdag Kamran”.

Maria Montazamis lyxsemester med familjen

Efter ett stormigt år under pågående pandemi är nu hela familjen samlad på lyxbåten som Maria och maken Kamran äger. På sin Instagram delar hon med sig av lyxsemestern till följarna:

”Ett besök från min svärmor samlar ihop hela familjen. Rolig dag på båten!” Skriver hon under en bild av hela familjen som står i samlad trupp på båten.

Maria Montazami med familj. Foto: Maria Montazami/Instagram

Maria Montazami tillsammans med maken Kamran Montazami. Foto: Maria Montazami/instagram

LÄS OCKSÅ: Robin Bengtsson och Sigrid Bernsons kärlekslycka – visar privata semesterbilderna

LÄS OCKSÅ: Joacim Ricklings första ord om gravidlyckan med Caroline Kejbert

FOTO: Maria Montazami/Instagram