ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Maria Montazamis tuffa hälsokamp – nu berättar hon: ”Otroligt jobbigt”

03 aug, 2022 
Elin Jonasson
Felicia Hovryd
Maria Montazami blev känd som Hollywoodfrun med det perfekta blonda svallet.
I många år har tittaren kunnat följa henne och familjen i vardagen på andra sidan Atlanten i Svenska hollywoodfruar.
Nu berättar hon för Hänt om hälsokampen.
Annons
Maria Montazamis framtidsbesked för Svenska HollywoodfruarBrand logo
Maria Montazamis framtidsbesked för Svenska Hollywoodfruar

Den folkkära Hollywood-frun Maria Montazami, 56, blev känd efter sin medverkan i de Svenska hollywoodfruar. Det var 2009 som hon gjorde debut i programmet och fortsatte sedan tills programmet kom med beskedet att de lägger ner 2020.

Men det är inte bara i den populära tv-serien som hon syns. Hon har även gjort en hel del reklamfilmer, medverkat i The Island och nu senast i Hela kändis-Sverige bakar.

2010 års gaygala fick hon ta emot pris för Årets vi-älskar-dig, något som röstades fram av QX-läsarna. Dessutom blev hon utsedd till Sveriges Bästa Realitystjärna av svenska folket i tv-programmet Sveriges Bästa. Så ja, man kan minst sagt säga att Maria omtyckt.

Så träffades Maria och hennes make Kamran

I serien har man inte bara fått följa Maria i hennes flådiga vardag. Tittarna har också fåt lära känna hennes man Kamran Montazami, 60 och deras fyra barn Sara Montazami, 31, Hanna Montazami, 29, Emma Montazami, 25, och Nicholas Montazami, 24

Annons

Maria och Kamran blev snabbt ett av dem mest omtyckta paren i serien, och sanningen är att de träffades för många år sedan, närmare bestämt redan 1987. Tre år senare gifte de sig.

Det började med att Maria, som ursprungligen är från Västerås, tog flyget över till Los Angeles för att hälsa på sin syster. Hon blev sedan kvar för att arbeta som au pair och servitris på en restaurang. Ägaren av restaurangen skulle senare bli hennes make, och det var där parets kärlekssaga hade sin början.

Maria Montazami om tuffa hälsokampen

När Hänt nyligen träffade Maria under hennes besök i Sverige berättade hon om något som hon upplever som väldigt jobbigt. Nämligen att åldras och att kroppen går igenom olika saker.

– Det värsta är ju ändå att man blir gammal. Man blir stel, man går upp i vikt och nu det här klimakteriet man är i. Det är väldigt mycket med min kropp som förändras, och det tycker jag är otroligt jobbigt och tråkigt, säger Maria och fortsätter:

– Men det är ju tyvärr en sanningsfaktor som måste bearbetas, eller som man måste gå igenom.

FOTO: Karin Törnblom/TT/Amanda Gripenberg

Annons