ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Maria Montazami om dottern Sara Montazamis barnplaner: ”Försöka”

31 mar, 2023 
Maria Montazami
Tv-profilen Maria Montazami och maken Kamran Montazami har fyra barn.
För Hänt kan Maria avslöja att vi kan förvänta oss att hon inom snar framtid kanske kommer bli mormor.
– Det känns jättekul! Jag kommer ju hjälpa och jag sa till henne ”skaffa barn, jag är här!”
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Maria Montazami bekräftar dotterns bebislycka: ”Jag ska vara den bästa mormor som finns”Brand logo
Maria Montazami bekräftar dotterns bebislycka: ”Jag ska vara den bästa mormor som finns”

Maria Montazami, 57, fick sitt stora genombrott efter sin medverkan i programmet Svenska Hollywoodfruar. Där fick vi följa henne i sin vardag tillsammans med maken Kamran Montazami.

Paret, som har varit gifta i över 30 år, har idag fyra barn ihop. De tre döttrarna Sara Montazami, 31, Hanna Montazami, 30, Emma Montazami, 26, och den yngsta sonen Nicholas Montazami, 24. För Hänt avslöjar Maria nu sin längtan efter att bli mormor och att hon tror det kan ske snart.

Maria Montazami om önskan att få ett barnbarn

I dagsläget har Maria ännu inga barnbarn, men det är något hon gärna hade velat ändra på.

Barnbarn då? Tror du att det blir något?

– Ja, Diego sa till Sara att de kanske skulle vänta något år eller så, men jag sa till Sara, ”skit i det! just do it”, du vet, säger Maria.

Dottern Sara är sedan förra året gift med maken Diego Valdivia. Paret gifte sig i Mexico, något Maria berättar vidare om.

Annons

– Sara och Diegos bröllop var jättefint. De gifte sig ju i Mexico, vilket är väldigt populärt nu, det heter destination-wedding, säger hon och fortsätter:

– Men det var jättefint, jättevackert. Man grät ju i floder! Sara var så vacker, hon är så fin. Och hade en sån fin klänning, eller klänningar.

Maria Montazami om dottern Sara Montazamis barnplaner

Trots att Maria helst hade velat få ett barnbarn nu direkt kommer hon få vänta, men inte speciellt länge. Sara och maken planerar att inom snar framtid bli gravida.

– Ja men de tänker nog börja försöka till slutet av sommaren.

Hur känns det?

– Det känns jättekul! Jag kommer ju hjälpa och jag sa till henne ”skaffa barn, jag är här!” Jag hjälper, jag sitter barnvakt och jag gör det lätt, säger hon och fortsätter:

– För jag menar när jag hade fyra barn hade jag ingen släkt här för min släkt var ju i Sverige. Så jag var så när mina barn får barn ska jag vara den bästa mormor som finns.

FOTO: Jennifer Iversen / Karin Törnblom/TT

Annons