Maria Forsbloms utseendeförändring väcker starka reaktioner hos följarna

Maria Forsblom

Maria Forsblom är en av Sveriges mest folkkära tv-profiler och har länge synts som en av programledarna i Nyhetsmorgon. Nu visar hon upp nya utseendeförändringen som väcker starka reaktioner hos följarna.

Maria Forsblom är en av Sveriges mest folkkära tv-profiler och har länge synts som en av programledarna i Nyhetsmorgon. Tillsammans med Martin Järborg har hon länge styrt skutan på vardagsmorgnarna, men sedan en tid tillbaka kör hon nu med Steffo Törnquist.

Nu har hon gjort en utseendeförändring som väcker starka reaktioner hos följarna.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Maria Forsblom om att jobba på Nyhetsmorgon

Att jobba som programledare på Nyhetsmorgon innebär väldigt ovanliga arbetstider. När det är dags för Maria att vara med i rutan måste hon nämligen ställa klockan på 03.00 på morgonen, och i en intervju med Aftonbladet berättar hon hur det är.

WOW Pernilla visar upp lyxhuset inifrån – se lyxiga köket

– Har man bestämt sig för att arbeta med ”Nyhetsmorgon”, då är det svintidigt man går upp. Det är likadant för alla. Att snooza fungerar inte för mig. Jag går upp så fort klockan ringer vid 03.00 och slänger mig in i duschen, då vaknar man till ordentligt. Men sen på jobbet är det superkul. Alla skrattar och vi har det trevligt tillsammans, säger hon.

Men trots att de har det väldigt roligt på arbetsplatsen kan hon inte sticka under stolen med att det såklart också tär.

– Sen kommer ju baksmällan. Då är man ju trött, det är inget snack om det. Efter måndagens och tisdagens sändningar åker jag hem direkt, jag planerar ingenting, utan jag åker hem direkt och sover några timmar innan jag hämtar barnen, säger hon innan hon fortsätter:

– Vi har ju haft några sömnexperter i studion och det är ju inte bra för kroppen att sova så lite och gå upp de tider vi gör. Då får jag behandla den utifrån bästa förmåga och göra det som ändå fungerar för mig.

Maria Forsbloms utseendeförändring – hyllas av följarna

De som tittar på Nyhetsmorgon om dagarna är vana vid att se Maria i ett ljusbrunt hårsvall, men nu är den tiden bara ett minne blott. I ett inlägg på Instagram visar programledaren nämligen nu att hon har valt att gå till en betydligt mörkare nyans. Under en bild på sig själv i den nya hårfärgen skriver hon glatt:

”Dina mest missnöjda kunder är din bästa källa till lärdom” sa Bill Gates.Sorry Emma. Jag ger dig ingen möjlighet att utvecklas. TACK från supernöjd kund!”

Och det är inte bara hon som tycker att det blev bra. I kommentarsfältet strömmar det nämligen in komplimanger från flera av hennes följare.

”En fin bild på en väldigt vacker kvinna!”, skriver bland annat en person.

”Sååå fin du blev i håret!”, skriver en annan.

Och även frisören själv har lagt upp på Marias nya look.

”Hade härliga Maria Forsblom i stolen idag och tonade ner hennes hår lite mörkare nu inför sommaren. Och fräschade upp topparna”, skriver hon under en bild på TV4-profilen.

LÄS OCKSÅ: Johan Östling och frun Maria går skilda vägar

LÄS OCKSÅ: Karl Fredrik Gustafsson jagas av sexgalningar inför bröllopet

SENASTE NYTT!