Maria Forsbloms familjelycka – glädjen efter frånvaron: ”Vi ska...”

Maria Forsblom
Exklusivt

Maria Forsblom är en av de omåttligt populära programledarna i Nyhetsmorgon.
Under den senaste tiden har hon däremot inte synts till.
Men nu plötsligt visar hon upp lyckan i familjen.
0:31

Efter reklamen: Maria Forsblom avslöjande om sommarplanerna: "Inte fått pass"

(0:31)

Slå på ljud

Morgonshowen Nyhetsmorgon är en stor favorit hos många tittare och har en given plats i tablån på TV4.

I tv-rutan ser vi bland andra programledarna Steffo Törnquist, 66, Jenny Alversjö, 48, Sofia Geite, 40, Anders Pihlblad, 54, och Jenny Strömstedt, 49, Maria Forsblom, 35, Soraya Lavasani, 40 och Martin Jarborg, 42.

Sofia Geite om sommarplanerna: "Barnsemester"

Se klippet här!

Detta är de nya ändringarna i Nyhetsmorgon

Programmets format är mycket omtyckt och tittarna vet vad de får när de slår på tv:n på morgonen. Nu däremot har det nyligen presenterats en hel del stora ändringar i Nyhetsmorgon.

Två nya programledare Thomas Ritter, 45, och Rania Shemoun Olsson, 46 har presenterats och direktsändningen ska bli hela två timmar längre varje vardag och kommer alltså fortgå fram till klockan tolv istället för nuvarande tio.

Dessutom är det ytterligare två ansikten som är nya i rutan redan nu i skrivande stund – Matilda Boza och Johan Macéus. Men de är långt ifrån okända, båda har synts till som nyhetsuppläsare i TV4.

Nu hoppar duon alltså in på Nyhetsmorgon under sommaren då många av programledarna njuter av lite välförtjänt semester. Och kommentarerna vällde snabbt in, tittarna är minst sagt nöjda med de nya programledarna.

Programledaren visar upp familjelyckan efter frånvaron

En av de omåttligt populära programledarna Maria Forsblom är en av de som har ett uppehåll från rutan i form av semester. Hon syns ofta tillsammans Steffo Törnquist och Anders Pihlblad – mycket populära duos.

Hon visar upp sin ledighet på sin Instagram och det ser minst sagt ut som att hon njuter av lite tid utanför studion. I skrivande stund befinner hon sig på väskkusten med sambon Emil Hägglöf och de två sönerna Matheo och Milian – närmare bestämt i Göteborg.

I ett meddelande till Hänt berättar Maria Forsblom om semesterplanerna och den stora familjelyckan.

Vi ska turista i den vackra och roliga staden. Åka på sightseeing, gå på Liseberg och kanske äta en och annan räksmörgås som sig bör”, skriver hon.

FOTO: Karin Törnblom/TT

SENASTE NYTT!