LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Efter kritiken i Nyhetsmorgon lämnar nu Maria Forsblom TV4: ”Tiden går”

01 aug, 2022 
Felicia Hovryd
Programledaren Maria Forsblom.
Programledaren Maria Forsblom fick kritik efter missen i Nyhetsmorgon i helgen.
Nu berättar programledaren att hon lämnar rutan.
– Utcheckad, säger Maria.
Annons
Maria Forsbloms framtidsbesked för Secret Song SverigeBrand logo
Maria Forsbloms framtidsbesked för Secret Song Sverige

Det är många som startar dagen framför TV4:s Nyhetsmorgon med en kopp kaffe. Tittarna kan i programmet följa när programledare så som Steffo Törnquist, 66, Sofia Geite, 40, Jenny Strömstedt, 49, Maria Forsblom, 35, Soraya Lavasani, 40 och Martin Jarborg, 42, går igenom aktuella nyheter i Sverige och internationellt, men även underhållande ämnen i form av gäster och artister.

Missen i Nyhetsmorgon – tittarnas kritik mot Maria Forsblom

Under lördagens morgonprogram var Maria Forsblom tillbaka i rutan efter lite ledighet, men programledaren hade visst tagit det lite väl lugnt på semestern och mötes snabbt av kritik från tittarna.

”Det är väl LÖRDAG idag nu Maria sagt söndag flera gånger.”, skriver en tittare.

”Så kul Maria att du nämnt 2 gånger att de är söndag idag men de är lördag”, kommenterar en annan.

Efter att Maria uppmärksammats om missen och vilken dag det faktiskt var bad hon om ursäkt till tittarna för förvirringen.

Annons

– Tidigare under morgonen pratade vi om hur man ska varva upp efter semestern efter inför jobbhösten. Det visade sig att jag har tagit det väldigt lugnt, jag har inte ens lärt mig vilken dag det är, sa Maria i programmet och fortsatt:

– Tack vare er tittare har jag fått veta att jag har sagt ”Nyhetsmorgon söndag” flera gånger. Det är tydligen bara lördag så jag säger tack för att ni är uppmärksamma och vakna, och förlåt om jag har förvirrat någon där hemma.

Maria Forsblom lämnar TV4 efter kritiken: ”Utcheckad”

Efter lördagens kritik mot rutinerade programledaren Maria lämnar hon nu TV4. På sin Instagram berättar hon om beslutet.

”Utcheckad! Dags att skruva ned närvaron på sociala medier för att kunna skruva upp närvaron i det som sker runtomkring. Tiden går fort så vi ses snart igen. Önskar dig en fin avslutning på juli och ännu bättre start på augusti!”, skriver Maria i inlägget på Instagram.

Nu lämnar alltså Maria rutan igen för att njuta av lite mer semester innan hösten jobb drar igång.

FOTO: TV4

Annons