Margaux Dietz visar upp nya lägenheten - första bilderna

04 dec, 2020 
Margaux Dietz
Foto: TT/Youtube
Margaux Dietz jakt är över – nu har hon funnit sitt drömhem.
Här är första bilderna på nya lägenheten.
– Kan ni fatta att vi ska bo här?, säger Margaux på Youtube.
Annons
Margaux Dietz och Jacob Liebermann
Margaux Dietz och Jacob Liebermann

För cirka ett år sedan gjorde Margaux Dietz, 30, och ex-fästmannen Jacob Liebermann, slut efter flera år tillsammans. Detta bara månader efter att de köpt en ny lägenhet som de renoverat. Efter uppbrottet berättade Margaux att de hade bestämt att hon skulle bo kvar i lägenheten medan Jacob skulle leta efter en ny. Sedan dess har Margaux bott där och allteftersom har hon bytt ut fler och fler av möblerna för att få hemmet att kännas som hennes eget.

Margaux Dietz om beslutet kring att flytta

Det visade sig däremot inte gå så enkelt som planerat utan i somras avslöjade Youtubern att hon hade planer på att flytta. Även om hon inte hade bott allt för länge i lägenheten så var det dags att leta efter ett nytt ställe för att få en nystart för sig och sonen Arnold, 2.

– Vi har bestämt oss för att vi ska flytta. Den här lägenheten har väldigt mycket minnen och det känns väldigt mycket som att vi köpte den för att bo här allihop. Nu blev det inte så som vi tänkt, sa Margaux då i video.

Annons

På Youtube-kanalen har följarna fått hänga med i Margaux jakt efter det nya hemmet. Härom månaden kom glädjenyheten att hon hade fått sin lägenhet såld. Lägenheten som ligger mitt i Vasastan hade ett utgångspris på 10 295 kronor. Sedan affären har Margaux själv varit på ett flertal visningar men det att finna den rätta lägenheten har dröjt – fram tills nu.

Första bilderna på nya lägenheten

I en ny video på kanalen förklarar Margaux för Arnold att de ska titta på ytterligare en lägenhet, vad hon sedan avslöjar är att hon redan har köpt den men vill ta dit Arnold innan hon berättar det. Sagt och gjort beger de sig till en lägenhet som ligger högt upp i huset med utsikt över takåsarna.

– Det känns fortfarande inte sant att den är min, säger en förväntansfull Margaux.

Hon berättar även att det blir lite tid mellan flytten ifrån den gamla lägenheten till dess att de får tillträde till den nya. Men detta är mest något Margaux tycker ska bli spännande. I februari börjar de nämligen sitt nya liv.

Annons

– Kan ni fatta att vi ska bo här?, säger Margaux.

Badrummet är det rum som Margaux först visar upp. Här syns en stor bastu samt dusch med inbyggd sittdel.

Margaux Dietz bastu
I badrummet finns en stor bastu.

Lägenheten ser ut att ha tre stora sovrum. Det finns även en trappa som leder upp till en uteplats.

Margaux Dietz uteplats.
Margaux Dietz uteplats.

Se mer ifrån Margaux nya lägenhet här!

Annons