Margaux Dietz visar upp nya lägenheten efter renoveringen

Margaux Dietz visar upp nya lägenheten efter renoveringen
Margaux Dietz har flyttat in i en ny lägenhet ihop med maken Jacob Liebermann och sonen Arnold.
I en video på sin Youtube-kanal visar hon upp resultatet från renoveringen som har pågått i flera månader.
– Jag älskar den här lägenheten! säger hon i videon.
Annons

Influencern och Youtube-stjärnan Margaux Dietz har ständigt många järn i elden – både i jobbet och privat. Bara det senaste året har hon hunnit förlova sig, gifta sig, skriva en bok och flytta till en ny lägenhet tillsammans med maken Jacob Liebermann och sonen Arnold, 2.

I höstas lade paret ut sin vindsvåning i Vasastan i Stockholm till försäljning och bara några månader senare kunde Margaux meddela att de köpt en ny, större lägenhet. – en 4,5-rummare på 119 kvadrat innanför tullarna.

Annons
Annons

– Den är mycket, mycket, mycket större än den lägenheten vi har idag. Den är lite längre ut ifrån innerstaden. Alltså den är typ praktiskt byggd för en familj, den är liksom inte någon sådan här vindsvåning som vi bor i nu, som är såhär sjukt cool utan vi har köpt yta, sa Margaux i en vlogg på Youtube och fortsatte:

–Vi ville ha en så stor lägenhet som möjligt för pengarna och så att vi får plats med många barn och gäster och släkt typ. Det är 100 vuxenpoäng på den här lägenheten.

Under våren och sommaren har Margaux och Jacob renoverat lägenheten. Bland annat har de gjort om en garderob till ett badrum, vilket Margaux har visat upp på sin Instagram story. Men det är först nu som hon visar upp hela lägenheten efter renoveringen. I en ny Youtube-video bjuder hon på en rundtur i lägenheten och visar upp resultatet efter allt fixande.

”ÄNTLIGEN är vår lägenhet helt klar, så lycklig och lättad!!!! Och med det kommer givetvis en HOUSE TOUR! En väldigt efterlängtad video både av er och mig. När jag vakande och insåg att jag skulle spela in den här videon så blev jag lite stressad för det var så stökigt. Men! Problemlösare som jag är så löste jag det med en härlig speed cleaning. Vilket bara gjorde allt ännu bättre- vem älskar inte en speed cleaning?”, skriver Margaux Dietz i beskrivningen till videon.

Visar resultatet efter renoveringen

I hallen finns två stora fåtöljer, som enligt Margaux är perfekta för att ”sitta och chilla”.

Annons

– Ni vet när man kommer hem en natt och så bara; ”Ska vi ta ett glas rödvin till och bara prata lite?”. Då sätter man sig här, säger Margaux och fortsätter sedan att visa upp en gästtoalett som paret byggt i anslutning till hallen.

Och ombyggnad har skett även inne i sovrummet, vilket Margaux är väldigt nöjd över. I Youtube-videon förklarar hon varför.

– Det som jag verkligen älskar nu när vi byggde om allting är att det har blivit som att det här är en hotellsvit. Man har sin egna garderob, jag har min garderob, det är en heltäckningsmatta som typ är lika mjuk som en kaninpäls och så har man då ett eget ”master bathroom”, säger Margaux och konstaterar:

– Jag måste säga att jag älskar den här lägenheten!

Annons

FOTO: Youtube, TT/Ola Axman

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Annons
Annons
Annons
Laddar nästa artikel…