Margaux Dietz om svåra tiden med maken Jacob Liebermann

Margaux Dietz om kärlekskrisen med maken Jacob Libermann.
Margaux Dietz gifte sig med kärleken Jacob Liebermann i våras – en vigsel som senare visat sig inte vara giltig.
Nu berättar Margaux om den svåra tiden i förhållandet.
”Ni är många som frågar om Jacob och mig”, skriver influencern.
Annons

Det var i december förra året som influencern Margaux Dietz, 29, friade till kärleken Jacob Liebermann, 34, under en resa till Maldiverna. Med på resan – och under frieriet – fanns parets son Arnold, 2.

Annons

Bara några månader efter förlovningen slog paret till med bröllop.

Bröllopet blev ingen diskret affär utan en fest som pågick i ett par dagar. Redan dagen innan vigseln började kalaset då gästerna slussades med buss till Hässelby slott utanför Stockholm. Väl på plats hölls en förfest med djungeltema innan själva vigseln ägde rum på lördagen.

Annons

Under vigseln var brudparet elegant uppklädda medan gästerna bar likadana pyjamaser. Själva vigseln hölls av Kristdemokraternas partiledare Ebba Busch Thor, 32.

Men valet av Ebba Busch Thor visade sig medföra vissa problem. I september avslöjade Dagens nyheter att vigseln mellan Margaux Dietz och Jacob Liebermann inte var giltig – för partiledaren är inte registrerad vigselförrättare.

Annons

”Något många kanske redan sett men jag frontar DNs omslag med tillhörande stor intervju. Journalisten ville verkligen vinkla den som att jag och Jacob inte är gifta. Men det är vi enligt oss!”, skrev Margaux den 21 september.

Blogginlägget avslutade hon med att slå fast att giftermålet för dem inte handlar ”om ett jäkla papper”.

”Helt ärligt så handlar inte ett giftermål för oss om ett jäkla papper, så i vår värld är vi gifta och har varit det sedan april. Vilket var en av de bästa dagarna i våra liv!”

Kämpig tid med maken

Nu har Margaux Dietz lagt upp ett nytt blogginlägg där hon berättar att hon och maken Jacob Liebermann går igenom en svår tid.

Annons

Ni är många som frågar om Jacob och mig och det har varit svårt att inte berätta allt för er men vi har det lite kämpigt just nu. Det har varit hektiska månader med fullt pådrag från alla håll och kanter. Vi älskar varandra, bor ihop och har fortfarande världens finaste familj som vi kämpar för”, skriver Margaux Dietz i ett inlägg på bloggen.

Hon fortsätter:

Ni kanske förstår att jag inte kommer kunna berätta allt som händer, allt kommer lösa sig något sätt.”

Det är inte första gången som Margaux och Jacob gått igenom en kärlekskris. Förra sommaren berättade influencern att relationen tagit sina törnar av småbarnslivet.

Annons

”Jag vill berätta för er att det inte har varit så jättebra, att vara småbarnsföräldrar kan tära otroligt mycket på ens egna relation i alla fall i vårt fall. Enligt vad vi läst oss till är det heller inte bara vi som kämpar, det är så många par som går isär under första åren med småbarn”, skrev hon då.

Hon skrev också att de inte ville gå isär, utan jobbade på att få ihop det på bästa sätt och komma ur svackan.

”Jacob och jag är väldigt starka tillsammans och mycket av vår styrka är att vi har varit isär två gånger innan så vi vet att vi helst inte hamnar där igen, för vi trivs inte utan varandra. Men det är svårt att hitta gnistan och fjärilarna i magen när man jobbar hårt, både hemma och med Arnold hela tiden går vi på sista energin med sömnen. En ledig kväll vill vi helst chilla, sova ut och inte jobba på förhållandet”.

FOTO: TT/Karin Törnblom, Instagram

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Annons
Annons
Annons
Laddar nästa artikel…