Margaux Dietz kyssbild med nya kärleken – efter uppbrottet från Emil Ingemarsson

Det var i början av december som Margaux Dietz hintade om att hon träffat en ny efter uppbrottet från Emil Ingermarsson.
Nu visar hon upp nya kärleken på Instagram.

Det var i oktober som influencern Margaux Dietz bekräftade att hon och tidigare kärleken Emil Ingemarsson valt att gå skilda vägar efter flera månader ihop. Anledningen bakom uppbrottet är okänt, men idag verkar det tidigare paret fortfarande ha en god relation till varandra.

Men i början av december avslöjade Margaux plötsligt att hon träffat en ny. I en story på Instagram visar hon nu upp den stora kärlekslyckan.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Margaux ord om den nya kärleken

Det var i Margaux och hennes bror Theo Dietz gemensamma podcast Margaux & Theo som hon först berättade om den nya kärleken.

Hon berättade nämligen att hon hade börjat dejta en kille med inställningen att hon inte ville ha något seriöst, men att hon redan efter några träffar hade börjat ändra sin inställning.

– Då var ändå min utgångspunkt att jag inte ska träffa någon och ändå tyckte jag om honom. Är inte det så typiskt, bara för att man säger att man inte ska träffa någon så träffar man någon?, sa hon då.

Hur de träffades ville hon inte gå in på, men däremot avslöjade att hon att killen redan träffat hennes familj. Margaux och Theo skulle nämligen på middag med deras mamma, och då såg Margaux sin chans att få visa upp den nya flirten.

LÄS OCKSÅ: Efter frågorna om relationen –Bianca och Phillipe flyttar isär

– Jag tror han frågade vad jag skulle göra i veckan och då kände jag att okej han är ju väldigt intressant och jag tycker om honom. Så då tänker jag perfekt då tar jag med honom så får ni godkänna honom, berättade hon.

Men trots att Margaux inte har berättat så mycket mer om den nya killen verkar relationen ha fortsatt. Nu lägger hon upp en bild på Instagram som minst sagt bekräftar att de iallafall är betydligt mer än bara vänner.

Nya kyssbilden

Än så länge har Margaux inte avslöjat vem den lycklige mannen är, men hon har dock nu delat med sig av en pussbild med sin nya kärlek på Instagram.

Och visst verkar hon kär. I det senaste avsnittet av Margaux och Theos podd bekräftar hon de starka känslorna.

– Jag är fan kär. Jag är faktiskt det. Ser du inte hur glad jag är?, säger hon till sin bror varpå han svarar:

– Håll i det här nu. Jag håller tummarna för dig. Det där kommer säkert blir hur bra som helst. Du verkar kär.

Hänt har sökt Margaux.

LÄS OCKSÅ: Åsa Ingrossos upptäckt om Biancas svåra kamp mot ätstörningen bulimi

LÄS OCKSÅ: Hannah och Magdalena Graaf kritiseras efter resan till Spanien

SENASTE NYTT!