Margaux Dietz om pojkvännen Seán Cannings relation till sonen Arnold

12 jan, 2021 
Margaux om Sean
Kärleken mellan Margaux Dietz och Seán Canning sprudlar.
Nu avslöjar Margaux hur relationen mellan hennes 3-årige son Arnold och nya pojkvännen ser ut.
Annons
Margaux Dietz och Jacob Liebermann
Margaux Dietz och Jacob Liebermann

Margaux Dietz, 30, har funnit kärleken på nytt. Efter uppbrottet från Emil Ingemarsson i oktober dök plötsligt en ny kille upp i hennes liv. I början på december avslöjade Margaux i sin podcast att hon hade träffat en kille som verkligen väckt hennes intresse. Hans identitet valde hon däremot att hålla för sig själv.

Seán Canning är Margaux Dietz nya pojkvän

Men plötsligt kunde influencern inte längre hålla på kärlekslyckan från följarna, utan delade då med sig av en kyssbild på Instagram story. Ett namn som snabbt dök upp bland spekulationerna var PR-profilen Seán Canning, 30, och mycket riktigt stämde det. När Hänt först nådde Seán, innan relationen var bekräftad, delade han med sig av ett kryptiskt svar.

Men redan samma kväll valde Margaux att gå ut med att det var just Seán som fångat hennes hjärta.

”Det går åt väldigt mycket tid till att vara kär. Jag har försökt hålla mig ifrån att berätta mer, men det är svårt när man är så glad och älskar någon. Så nu får det räcka, här är han. Det jag kan säga är att han heter Seán, vi har suttit ihop ett tag och vi spenderar varje minut som vi kan tillsammans”, skrev Margaux då på sin blogg.

Annons

Seán har under många års tid arbetat inom PR-branchen och är privat vän med både Viktor Frisk och Camilla Läckberg.

Pojkvännens relation till 3-årige sonen Arnold

Sedan Seáns identitet offentliggjordes har Margaux inte snålat med uppdateringar på pojkvännen. Att lyckan är total står inga tvivel om och nu avslöjar hon dessutom hur relationen mellan Seán och resterade familj ser ut.

Från en tidigare relation med Jacob Liebermann har Margaux sonen Arnold, 3. I ett nytt blogginlägg berättar nu Margaux om hur sonen mottagit den nya pojkvännen, som kommit att bli en stor del av deras liv.

”Det är väldigt skönt att det fungerar så bra mellan Seán och Arnold. Han är mer än godkänd!”, skriver Margaux till en bild på trion.

Annons