TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Margaux Dietz okända kris med sonen Arnold – efter tuffa tiden

26 aug, 2021 
Margaux Dietz
De veckorna som Margaux Dietz har sonen Arnold hos sig så försöker hon maximera tiden med honom. Men nu berättar hon om den okända kampen som drabbat henne.
”Jag känner mig stressad”, skriver Margaux.
Annons
Allt du vill veta om Margaux succékarriär och livBrand logo
Allt du vill veta om Margaux succékarriär och liv

Margaux Dietz, 30, har sonen Arnold, 4, tillsammans med exet Jacob Liebermann. Idag har de sonen varannan vecka – ett beslut som togs efter att de tidigare haft lite oregelbundna skiften för sonen.

Ex-paret var förlovade och gifte sig under ledning av Kristdemokraternas partiledare Ebba Busch. Men eftersom Ebba saknade vigsellicens blev giftermålet aldrig giltigt. Efter bröllopet varade dock inte kärlekssagan mellan Margaux och Jakob längre än ett halvår.

Det var med andra ord under hösten 2019 som ex-paret valde att gå skilda vägar och sedan dess har mycket hänt! Bland annat har Jakob rutit ifrån angående hur Arnold visas upp i Margaux sociala medier. Det hela har lett till att Margaux inte alls publicerar bilder på honom längre.

Margaux kärlekslycka med fästmannen Seán

Sedan separationen från Jacob har Margaux funnit kärleken på nytt. Under förra sommaren hade hon en romans med Emil Ingemarsson, 27, men det visade sig inte vara rätt. Den rätte för Margaux fanns ju nämligen någon helt annanstans, idag är hon lyckligt kär och förlovad med PR-profilen Seán Canning.

Annons

Margaux uppdaterar gärna sina fans om familjelivet med Arnold och fästmannen Seán. Seán och Arnold verkar dessutom funka väldigt bra ihop, det är något som Margaux gärna visar upp i sina videos på Youtube.

Däremot är det inte bara frid och fröjd med att ha sin son endast varannan vecka. Margaux har tidigare förklarat om de tuffa stunderna när det är dags för Arnold att säga hej då till Margaux för att åka till sin pappa i en vecka.

”Lämnat den lille till hans pappa efter vår mysiga semester och jag saknar honom redan så det gör ont. Älskar att svara på alla hans tusen frågor och mysa hela dagarna.”, skrev hon då på Instagram.

Margaux okända kamp med sonen Arnold

Nu verkar det däremot som att det är dags för Arnold att tillbringa en vecka hos sin mamma, något som Margaux givetvis är riktigt glad över. Men Margaux är ju även riktig business-kvinna och har många bollar i luften. I ett blogginlägg berättar hon nu om okända kampen.

Annons

”Hoppas ni mår bra, jag mår okej! Inte på topp, det känns som att det är lite mycket av allt. Helgen var blandad av jobb och annat strul. Men det ska bli en riktigt kul vecka med dag och flera kvällsaktiviteter.”, skriver hon och fortsätter:

”Jag brukar inte gilla att ha saker på vardagskvällar privat eller jobb, men nu blev det så. Jag känner mig stressad över det redan nu. Jag vill hinna ligga i sängen och chilla framför en serie och ge tid till Arnold innan han åker igen på fredag.”

Margaux hoppas nu att hennes stress lägger sig en aning och att hon får den tid med Arnold som hon vill ha.

”Jag hoppas att min inre stress lägger sig under veckan. Sorry för inte ett superpeppigt inlägg, men tror ni får ge mig peppen idag istället.”

FOTO: Lotte Fernvall / Aftonbladet, Instagram

Annons