Margaux Dietz flyttar – orden om relationen till Jacob Liebermann

Margaux Dietz & Jacob Liebermann

Nu flyttar Margaux Dietz från bostaden hon köpte tillsammans med den tidigare kärleken Jacob Liebermann.
I ett blogginlägg minns hon tillbaka på deras första tid i lägenheten.
”Känns som 10 år sedan”, skriver hon.

Drygt ett år har gått sedan Margaux Dietz och den tidigare fästmannen Jacob Liebermann gick skilda väger efter flera år tillsammans. Uppbrottet chockade många och flera undrade hur de skulle göra med den nya lägenheten som de både köpt och renoverat tillsammans. Men efter uppbrottet berättade Margaux att hon skulle bo kvar i lägenheten medan Jacob skulle leta efter en ny. Sedan dess har hon bott där tillsammans med sonen Arnold och har gjort allt för att hemmet ska kännas som hennes eget, men i somras berättade hon att det trots allt var dags för henne och sonen att flytta vidare. Och nu är det dags. I ett blogginlägg berättar hon om känslorna inför flytten.

Margaux Dietz har träffat en ny – efter uppbrottet från Emil Ingemarsson

”Det är en spännande vecka jag har framför mig. Det här har de senaste åren varit Jacob som projektlett hehe, no mas. Men det kommer gå, ser det istället som en lite mysig grej att Arnold och jag får göra det här ihop och sen vinka hejdå till lägenheten tillsammans. End of an era!”, skriver hon.

Men allt det här får henne också att tänka tillbaka på tiden med Jacob.

Margaux nya ord om Jacob Liebermann

I inlägget skriver hon om tiden i lägenheten, och hur det är både fina och tuffa stunder som hon tar med sig därifrån. Hon lägger även upp flera bilder från henne och Jacobs första tid i lägenheten. Under en bild på henne, Jacob och Arnold skriver hon:

”Tror den här bilden är tagen efter vår första natt i lägenheten. Känns på riktigt som 10 år sedan…”

FOTO: PRIVAT

Hon fortsätter sedan med att berätta om första tiden i den gemensamma bostaden.

”När vi väl hade kommit i ordning firade vi med att dricka bubbel och lyssna på gammal musik. Det var en riktigt härlig kväll och mamma sov såklart över på soffan”, skriver hon innan hon fortsätter:

”Vi flyttade in i lägenheten tre veckor innan två-årsdagen och firandet blev verkligen så himla bra. Vi hade massa vänner över (känns helt sjukt idag)… Hoppas verkligen att vi kommer kunna fira fyra-årsdagen normalt utan restriktioner. Det var en fullspäckad månad med möhippa, 2-årskalas och bröllop…. Med tanke på det så borde jag klara den här flytten galant!”

LÄS OCKSÅ: Ny kritikvåg slår mot Margaux Dietz efter bilden på böterna

LÄS OCKSÅ: Margaux Dietz skräck efter upptäcken – plötsliga svullnaden i ansiktet

SENASTE NYTT!