Margaux Dietz beslut efter lyckan med Emil Ingemarsson

Emil Ingemarsson och Margaux
Margaux Dietz och Emil Ingemarsson har haft en romantisk helg ihop och på Instagram story har de öppet visat sin kärlek till varandra.
Nu berättar Youtube-profilen om sonens känslor inför beslutet.
– Arnold var lite besviken, skriver hon.
Annons

Under slutet av förra året beslutade sig Margaux Dietz, 29, och Jacob Liebermann, 34, för att gå skilda vägar. Margaux, som arbetar med att uppdatera sina följare om sitt liv, pratade öppet om uppbrottet i sina kanaler. Vissa dagar visade sig vara tuffare än andra. Till en början syntes exen tillbringa mycket tid tillsammans – främst för treårige sonen Arnolds skull.

Annons

Men Jacob, som tidigare har jobbat med Margaux företag, syntes plötsligt ha en avtackning och Margaux har berättat att det helt enkelt var bäst för relationens skull att hon och Jacob slutade arbeta tillsammans.

Lyckan med Emil Ingemarsson

Någon som har synts flitigt på Margaux sociala medier-kanaler under de senaste månaderna är Emil Ingemarsson. I december följde Emil och ett par vänner med Margaux till Sydafrika, där hennes mamma bor. Sedan dess har duon umgåtts flitigt vid alla möjliga tillställningar. Morsdag firade Margaux och Emil tillsammans hemma i Margauxs mammas lägenhet i Stockholm och de har även syns på picknick med Arnold samt firat midsommar ihop på västkusten.

Annons

I helgen dök det dessutom upp pussbilder på duon. I en uppdatering på Emils Instagram story syntes han och Margaux sitta pussandes på ett berg i solnedgången. Än så länge har de dock inte bekräftat huruvida de är i ett förhållande men av videon att döma såg det minst sagt ut som de trivs bra i varandras närvaro.

Margaux Dietz och Emil Ingemarsson
Foto: Instagram

Beslutet för sonen Arnold

I en ny video på Margaux Youtube-kanal syns även Emil vara en naturlig del av Margaux och Arnolds vardag. Tillsammans begav de sig iväg på roadtrip. Men det är inte det enda äventyret som Margaux och Emil har gett sig iväg på den senaste tiden. I helgen beslutade de sig för att testa vildmarkslivet tillsammans med vännerna Maximilan och Josefine.

Annons

Vi ska ut och tälta i skogen vid vattnet. Jag har nog sett alldeles för många skräckfilmer så jag tycker det här ska bli lite läskigt även om jag mest ser det som otroligt mysigt. Vi blir ett litet gäng som ska spela sällskapsspel, bada och lyssna på musik”, skriver Margaux på sin blogg.

Någon som dock gärna hade följt med på helgens aktivitet var sonen Arnold. Men Margaux bestämde sig för att det inte passade den här gången.

”Arnold var lite besviken över att inte få följa med på campingen, men jag tänker att det är bättre att jag testar en gång först så jag vet vad vi ger oss in på”.

Arnold tillbringade istället tid med sin pappa och Margaux njöt av en mysig helg i naturen med Emil vid sin sida.

Annons

Hänt har sökt Margaux Dietz som avböjer från att kommentera, samt söker Emil Ingemarsson.

FOTO: Karin Törnblom/TT

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Annons
Annons
Annons
Laddar nästa artikel…