Margaux Dietz familjehus i Sydafrika har brunnit ner

Margaux Dietz
Margaux Dietz älskar att besöka familjens hus i Sydafrika.
I ett inlägg på Instagram berättar hon om sorgen efter att det vackra trädhuset har brunnit ner.
Nu stöttas Youtube-profilen av sina vänner.
Annons

Det har varit ett händelserikt år för Margaux Dietz, 29, del. I somras gifte hon sig med Jacob Liebermann, 34, som hon har sonen Arnold, 3, tillsammans med och bröllopet blev en rejäl fest som varade i flera dagar.

Annons

Ett par månader senaste avslöjade Margaux och Jacob att de bestämt sig för att gå skilda vägar. Sedan dess har de kämpat för att få ihop familjepusslet och Youtube-profilen har varit öppen med att det har varit en väldigt tuff period. Jacob och Margaux har än idag en fin relation till varandra och umgås titt som tätt ihop med sonen.

Eveline Dietz hus i Sydafrika

Sedan uppbrottet har Margaux Dietz omgett sig med sina vänner och även rest en hel del. En plats som hon älskar att åka till är sin mamma Eveline Dietz hus i Sydafrika. Senast i januari var Margaux på besök, då i sällskap av kompisarna Viktor Frisk, 25, och Emil Ingemarsson, 26.

Annons

Eveline har sedan åtta år tillbaka tillbringat vinterhalvåret i Sydafrika efter att hon träffat kärleken i en man som är bosatt där. Idag är de gifta och i ett inlägg på dotterns blogg har Eveline tidigare berättat om lyckan över den stora livsförändringen.

”Ibland blir saker inte precis som man hade tänkt sig och jag har lärt mig under åren att ibland ska man bara följa sina känslor och sitt hjärta”, skrev hon då.

Margaux i sorg efter branden

I ett inlägg på Instagram berättar Margaux Dietz nu att mamma Evelines hus i Sydafrika har brunnit ner. Det är oklart vad som har orsakat branden men Margaux är lättad över att ingen befann sig i det vid tillfället.

”RIP Trädhuset. Var så glad över vårt hus i Sydafrika, inget kvar! Bara glad över att ingen var där imorse när det började brinna men känns så trist”, skriver hon intill ett videoklipp på huset som står i lågor.

Annons

I kommentarsfältet stöttas Margaux av sina vänner.

”Nä usch vad tråkigt!”, hälsar Vanessa Lindblad.

”Men gud!!! Skickar massor kärlek”, skriver Angelica Blick.

På Evelines Instagram avslöjar hon att branden är släckt tack vare grannarnas hjälp.

Annons

FOTO: Malin Hoelstad/SvD/TT, ORRE PONTUS/Aftonbladet/TT

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Annons
Laddar nästa artikel…