Idol 2023 marknadsföring banner

Så är relationen mellan Marie Serneholt och Måns Zelmerlöw idag

27 jun, 2021 
Marie Serneholt, Måns Zelmerlöw
Marie Serneholt och Måns Zelmerlöw var ett par under tre års tid, men 2011 gick de skilda vägar. Så här ser deras relation ut idag!
Annons
6 saker du nog inte visste om Måns Zelmerlöw
6 saker du nog inte visste om Måns Zelmerlöw

Marie Serneholt, 37, och Måns Zelmerlöw, 35, var ett av Sveriges hetaste kärlekspar. Men efter tre år tillsammans tog det plötsligt slut och Marie har tidigare berättat om uppbrottet i hennes podd Lyckojägarna.

– Dagen efter grät jag mig igenom hela födelsedagen och jag tittade upp på min mamma mellan tårarna och frågade henne om jag någonsin skulle skratta igen. Jag hade aldrig någonsin ifrågasatt min egen lycka innan dess, och känslorna jag kände då tog över hela mig och förlamade mig, sa Marie nyligen i podden.

Måns och Marie blev ett par under våren 2008 och då kallades de för det "perfekta paret". Vid det laget var Måns programledare för Allsång på skansen och Marie ledde Melodifestivalen.

Måns Zelmerlöws ord om uppbrottet från Marie

Måns har tidigare berättat att det var kärlek vid första ögonkastet mellan ex-paret.

– Hon är så vacker att jag haft svårt att prata med henne. Men jag föll direkt. Hon är så lätt att prata med, är familjekär precis som jag och har samma märkliga humor, sa Måns då till Aftonbladet.

Annons

Under de första åren kunde man se att kärleken sprudlade mellan duon, men år 2011 kom det oväntade beskedet som chockade fansen.

– Jag vill att ni ska veta att jag och Marie inte längre är ett par, sa Måns Zelmerlöw då till Expressen.

Beslutet om att gå skilda vägar ska ha varit ett gemensamt beslut och de ska ha skilts åt som vänner.

Så är relationen idag mellan Måns och Marie

Att duon skulle vara goda vänner idag är dock inte speciellt troligt. Inte många gånger har de båda synts tillsammans i offentliga sammanhang och att poppa upp i varandras sociala medier är det inte tal om. De har nämligen avföljt varandra på Instagram sedan länge.

Idag har båda två gått vidare och skaffat sig nya partners. Måns är ju gift med Ciara Janson Zelmerlöw, 34, som han också har sonen Albert, 3, med. Och Marie är tillsammans med Fredric Palmqvist och tillsammans har de tvillingarna Philip och Nicholas.

– Med facit i hand är jag glad att det hände. Då förstod jag inte att allt det här skulle leda till något fantastiskt, men det gjorde det och det är jag evigt tacksam för, har Marie sagt om uppbrottet från Måns.

Annons

FOTO: FERNVALL LOTTE/Aftonbladet, Jonas Eng/Aftonbladet/TT

Annons