Måns Zelmerlöw kritiseras efter besöket på Kolmården med familjen

Måns Zelmerlöw & familj

Under påsken gjorde Måns Zelmerlöw och hans familj en utflykt som har väckt starka reaktioner på sociala medier.
Nu kritiserar följarna artisten för hans beslut.
Stackars”, skriver en följare.
6 saker du nog inte visste om Måns Zelmerlöw
Slå på ljud

Snart två år har gått sedan den folkkära artisten Måns Zelmerlöw gifte sig med sin stora kärlek Ciara Janson Zelmerlöw. De hade då varit ett par i flera år och sommaren 2019 blev de till slut äkta makar på samma ö i Kroatien som de förlovade sig på tidigare. Tillsammans bor de idag med barnen Archie och Albert på landsbygden utanför London, men då och då befinner de sig också i Sverige.

Nu har familjen gjort en utflykt under deras Sverige-vistelse som de blivit starkt kritiserade för.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Måns och Ciaras familjelycka efter händelsen i Sverige

På både Måns och Ciaras Instagram brukar man ofta kunna ta del av familjens vardag ihop, och under påskhelgen kunde man se att de gjorde något lite utöver det vanliga. Helgen till ära bestämde de sig nämligen för att sätta sig i bilen och åka till Kolmården, och på Instagram skriver Måns Zelmerlöw om den stora lyckan de kände efter att de varit där:

”Påskhelgen slutade på det bästa möjliga sättet. Trots mina 34 år i Sverige har jag aldrig varit på Kolmården förut. Vi hade det så bra och jag har aldrig sett Archie så exalterad förut! Surikaterna var dagens höjdpunkt och vi ville aldrig åka hem. Någonsin.”

Några dagar senare postade sångaren ännu ett inlägg från dagen där man bland annat kunde se bilder på när han och Archie har en stor orm runt halsen.

”Som om Kolmårdens djurpark inte var nog gick vi även in på Tropicarium Kolmården på vägen hem och fick den bästa rundturen man någonsin kunnat drömma om! Missa inte!”, skriver han under de bilderna.

Måns och familjen verkar med andra ord haft en riktig dunderdag på Kolmården, men trots det är inte alla i kommentarsfältet riktigt lika glada.

Stark kritik mot Måns efter utflykten med familjen

I kommentarsfältet är det många som är imponerade över att både Måns och lilla Archie vågade hålla i ormarna, men det är även en hel del som kritiserar sångaren för sin utflykt.

Anledningen till att folk har blivit upprörda av Måns bilder är nämligen för att de anser att han bidrar till att djur hålls inlåsta och i många fall lider.

”Djur är inte underhållning!! Och detta gäller även i Sverige!”, skriver bland annat en person.

”Stackars djur som tvingas vara inlåsta för människors underhållning”, skriver en annan.

Måns Zelmerlöw har ännu inte besvarat kritiken i kommentarsfältet.

LÄS OCKSÅ: Sanna Nielsen om okända kampen inför Allsång på Skansen 2021

LÄS OCKSÅ: Därför lägger Mia Skäringer Lázár och Anna Mannheimer ner sin podcast

FRÅN FÖRSTASIDAN