Elisa Lindström stöttas av manliga kollegan efter skilsmässan: ”Otroligt”

ELISA LINDSTRÖM

Det var i samband med Melodifestivalen 2021 som Elisa Lindström kunde berätta att hon och dåvarande maken Markus Frykén går skilda vägar. Nu berättar hon om stödet hon fått från två manliga kollegor.

Elisa Lindström, 30, och Markus Frykén, 31, förlovade sig 2016 och gifte sig 2018, men i februari 2021 var äktenskapet över.

Paret fick även dottern Irma, 2, tillsammans och i ett inlägg på Instagram berättade Elisa om det tuffa beslutet. Irma fyller tre år i februari.

”Livet blir inte alltid som man tänkt sig. Jag och Markus ska gå skilda vägar. Det är såklart en stor sorg och en omtumlande tid för oss. Framöver ska vi göra allt för att vara det bästa teamet för vår Irma”, skrev Elisa Lindström då.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Tuffa tiden för Elisa Lindström efter skilsmässan

Elisa och Markus lärde känna varandra eftersom de båda spelade i dansbandet Elisa’s, och vann Dansbandskampen 2010. Till en början var de bara kompisar men efter det att Dansbandskampen tog slut blev de ett par. Med andra ord utgick kärleksrelationen från vänskap.

Tiden efter skilsmässan har däremot varit tuff för Elisa, både på det privata och karriärsmässiga planet. Det är ingen nyhet att artister och dansbandssångerskor haft det tufft under pandemin i och med alla inställda spelningar. Detta är något som Elisa fått erfara, men helt sysslolös har hon faktiskt inte varit.

I höstas fick vi se henne i tv-rutan ihop med Casper Janebrink, 52. De två ställde nämligen upp i Doobidoo tillsammans och lyckan var total.

”Så underbart det var att få leka och musicera tillsammans med Casper i gårdagens inspelning av Doobidoo”, skrev Elisa då.

Breaking
Melodifestivalens turné ställs in helt – så blir det istället

Elisa stöttas av manliga kollegor efter tuffa skilsmässan

Elisa tidigare berättat om tiden efter skilsmässan och att det var något utav det tuffaste hon någonsin gjort.

– Jag försöker våga möta känslor och utmaningar. Det är jobbigt, men jag vill inspirera till det. Man får tillbaka. Att gå igenom en skilsmässa är det värsta jag gjort. Det är en stor sorg att drömmar, mål och bilder av hur man ska leva sitt liv går i kras. Man förlorar så mycket. Det är också den här skulden att inte räcka till som förälder. Man tvivlar på det hela tiden, sa hon till Amelia.

Under de senaste 45 dagarna har Elisa befunnit sig på turné och den avslutades nu hemma i hennes barndomshem Töreboda.

”Denna turnén har varit oerhört betydelsefull för mig. Att efter en omtumlande tid, både karriärsmässigt och privat, få bäras av musiken och mina fina fina vänner Marcos Ubeda och Magnus Johansson har känts så tryggt och vackert.”, skriver Elisa på Instagram.

LÄS OCKSÅ: Idol–Erik Elias sjukdomskamp: “En läskig känsla”

LÄS OCKSÅ: Julia återförenad med Bachelorette-deltagaren – efter uppbrottet

FOTO: BYRMO CAROLINA/Aftonbladet, Magnus Johnsson/TT

SENASTE NYTT!