LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Malou von Sivers om otroheten – berättar om sveket

27 jun, 2023 
Malou vin Sivers
Malou von Sivers är sedan 1993 gift med maken Sten Haage.
Men innan hon träffade Sten hade Malou en relation med en gift man.
Nu berättar hon om otroheten.
Annons
Malou von Sivers stora glädje: ”Det största”Brand logo
Malou von Sivers stora glädje: ”Det största”

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Den folkkära programledaren Malou von Sivers, 70, är sedan 1993 gift med sin make Sten Haage och tillsammans har de tre barnSebastian von Sivers Haage, Malcolm con Sivers Haage och Julia von Sivers Haage.

Men relationen har inte alltid varit en dans på rosor. Malou har tidigare delat med sig av otäcka olyckan som hon var med om under en skidresa i Alperna i vintras. Olyckan påverkade inte bara Malou fysiskt utan det kom även att påverka hennes äktenskap med Steen.

– Det var ett trauma när det hände, jag har aldrig varit så nära döden. Jag trodde faktiskt absolut att jag skulle dö, i det ögonblick som jag störtade ner. Det var ett skidspår uppe i Alperna, och det var total dimma, så jag föll tio meter, har Malou tidigare berättat i podcasten Värvet med Kristoffer Triumf.

Malou von Sivers om parterapin med maken Sten

Efter olyckan som drabbat de båda så har paret valt att prova parterapi där de nu vågat öppna upp sig på ett helt annat sätt som var behövligt för deras relation.

Annons

– Det var spännande eftersom ingen av oss hade funderat på det. Vi är så självständiga och jämlika och har liksom inte delgivit varandra varenda litet beslut, som jag vet att andra par har gjort. Vi körde på liksom.

Nyligen firade Malou och Sten 30-årig bröllopsdag och hon tog till Instagram för att hylla sin make.

”Jag är så tacksam för att jag har fått dela mitt liv med dig, Sten Haage, vi har fått tre fantastiska barn och ett barnbarn.”, skriver hon i inlägget.

Malou von Sivers om otroheten – nu berättar hon

Men hur var egentligen Malous första möte med Sten? Programledaren har tidigare berättat att mötet med maken var elektriskt och att det bara sa pang. Till Aftonbladet har hon även berättat att innan hon träffade Sten hade hon en relation med en gift man.

– Innan jag träffade Sten hade jag bland annat en relation med en gift man. I efterhand tror jag det handlade om en försäkran att ha en dörr öppen. Men när jag och Sten träffades sa det bara pang! Det var så starkt och omvälvande under den första natten att jag var tvungen att gå upp och kräkas. Men jag kände också att det var livsfarligt. Går man in i en djup relation måste man öppna upp och då touchade jag min rädsla för att bli övergiven, sa hon då till tidningen.

FOTO: TV4

Annons