LÄS MER:Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Malin Gramers kärlekskaos: ”Min kille vill inte gifta sig”

01 jul, 2017 
Lina Linnros
Programledaren Malin Gramer har precis fått sitt första gemensamma barn med sin stora kärlek Carl Falk. Men allt är inte frid och fröjd för de nyblivna föräldrarna, Malin vill gärna gifta sig med det vill inte Carl: – För mig är det här en ganska jobbig ”issue”.
Annons

”Paradise hotel”-programledaren Malin Gramer, 38, fick under våren en liten son, Leo, med kärleken Carl Falk, 36. Leo är Malin och Carls första gemensamma barn då båda två har varsitt barn sedan innan.

I sin podcast ”Mitt i livet” berättar Malin att det nu känns viktigt för henne att gifta sig bland annat för att hon själv växte upp med skild föräldrar.

– Jag skulle jättegärna gifta mig, dels för att vara en enhet och också för att jag har vuxit upp med skilda föräldrar och allt haft en superromantisk bild av att….jag vill ha ett giftermål, jag vill ha många barn och jag vill ha den där stora familjen, allt det där lyckliga som jag trodde att det var när man var gift, vilket man inte behöver vara…

För sin podkollega Katrin Zytomierska, 39, berättar hon vidare om hur viktigt giftermål faktiskt är för henne.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– För mig är det här en ganska jobbig ”issue”. Såhär är det, jag vill gifta mig. Jag vill väldigt, väldigt, väldigt gärna gifta mig. Min kille vill inte gifta sig. Nu börjar jag gråta.

Annons

Malin har tidigare berättat för Hänt hur hon redan efter första kyssen med Carl gick hem till en kompis och sa ”Jag har träffat mannen i mitt liv, jag ska gifta mig med honom”.

Men trots sin stora önskan om att få en ring på fingret vill inte programledaren fria själv.

– Så jag vill absolut gifta mig men jag skulle aldrig i hela helvete friat till min partner, för om han skulle han säga nej skulle jag troligtvis skjuta honom eller skjuta mig själv eller springa därifrån. Jag skulle bli så förnedrad så jag skulle aldrig göra det, avslutar Malin.

Foto: IBL

Annons