Malin Gramer om den tuffa graviditeten: "Vidrigt"

Malin Gramer har har träffat porrstjärnor, onanister och festischer men det är i hemmets lugna vrå hon mår bäst. Lotta Gray träffar en då höggravid programledare som den 11 mars födde sonen Leo.

Jag har varit lite orolig att TV3-profilen Malin Gramer, 38, inte ska kunna komma till vår planerade intervju. Höggravid är bara förnamnet men när hon glad i hatten och med en stor, rundad mage dyker upp på fiket inne i Sturegallerian blir jag glad och kan andas ut förstås.

Hur mår du då?

– Jo, det är bra men jag har mått skit. Vidrigt. Jag mådde dåligt med Charlie också men det här har varit katastrof. Jag har inte kunnat göra någonting, inte laga mat, inte hämta barnen, bara legat. Min mamma har typ bott hos oss och Charlie trodde jag skulle dö och i början fick jag läggas in med dropp på sjukhus för jag var så uttorkad. Jag har inte kunnat äta alls utan har levt på kräm och mjölk och fast jag tog allt som fanns mot illamående hjälpte det inte alls, du vet när man är helt apatisk och bara ligger ner, orkar inte med vänner som kommer och hälsar på, klarar ingenting. Min kille var ju i L.A en lång period och ja, jag fattar inte hur det gick till men fick ta hjälp av folk.

 

Med familjen på biopremiär

Just det, den här killen. Vem är han egentligen.? Man är ju lite nyfiken minst sagt.

Carl, han heter Carl och är musikproducent. Han är väldigt duktig, har jag förstått och jobbat med alla de stora artisterna som One Direction och Ariana Grande men han är väldigt ödmjuk. Egentligen skulle han behöva vara mer i USA men han har ju studio här. Vi träffades på en middag med TV-folk, på restaurang AG, jag har jobbat med en av hans bästa kompisar och Carl kom lite sent. Dt var en sådan där kväll när man är… ja, jag var väldigt singel och on fire kan man väl säga. Han kom in där lite med kepsen på sned och vi andra var ju redan på gång. Så han satte sig bredvid mig och vi började prata barn och varannan veckas-livet. Han har ju en dotter Emma så vi fann varandra i det där. Senare på kvällen kysstes vi och jag minns att jag gick till en kompis och sa “Jag har träffat mannen i mitt liv, jag ska gifta mig med honom”.

Annons:
Knepet som kan aktivera vilande hårsäckar

Ok. Så ni kommer alltså gifta er?

– Nej, eller det vet jag inte, inte just nu i alla fall.

Vad har barnen tyckt om ett nytt syskon?

– De är jättegulliga och pratar och klappar på magen och vill bestämma var bebisen ska sova. Nu har jag haft Charlie hos oss mer än vanligt. Vill bonda med honom och sedan, när bebis kommer blir det ju lite mindre tid med honom.

På tal om Charlie, du blev ensam rätt tidigt med honom.

– Hans pappa och jag är väldigt bra vänner och han är en bra pappa till Charlie. Det var lite stökigt där under en period, vi separerade ju tidigt men det där har lagt sig.

Hon är väldigt kär i sin Carl.

Jag tänker på när jag såg dig i “Fråga Olle” och du testade massa knäppa sexsaker, porrfilmsinspelningar och sånt, det känns ju inte så relevant nu när du sitter här höggravid men var det där verkligen du?

– Alltså, jag är ju genuint nyfiken på människor men det är klart, vissa saker var ju helt sjuka och vi kunde inte spela in det, det kändes inte bra helt enkelt. Sedan ville jag inte se ett enda kön till på länge. Tog en paus från femman och hörde ryktas om att de behövde en programledare till “Paradise Hotel”. Jag blev tillfrågad och jag kände på mig att det skulle flyga. Jag fick gå tidigare från 5:an till 3:an och första rundan var jag i Mexico sex veckor för att spela in och Charlie och hans pappa har varit med. Det är ganska intensivt när man spelar in. En stor produktion med runt 70 personer.

Men hur blir det nu då? Du ska ju rodda bebis framöver.

– Just nu har jag ju inget jobb och jag ska bara vara. Inspelningarna av Paradise är i full gång och det är en ny programledare som jag tror funkar jättebra.

Berätta, vem är det?

Många barn minns henne från “Lattjo Lajban”. Här med Tobbe trollkarl.

– Nej det får jag inte säga men jag tror det blir bra.

Men hur känns det? Att inte ha något jobb att komma tillbaka till?

– Jag försöker att inte oroa mig och att det kommer lösa sig. Drömmen är ju att hålla på med massa olika saker. Som att podda som jag gör med Katrin Zytomierska i “Mitt i livet” där vi pratar om bonusfamiljer, livspusslet och så är vi ju båda gravida och ska föda nästan samtidigt. Jag har känt länge att jag vill podda men så sprang jag på Katrin och vi har många lyssnare. Jag tappade bort mig själv lite sista tiden och har jobbat för mycket, har inte hunnit reflektera utan bara kört på. “Paradise Hotel” är ju rätt krävande, man är borta från familjen och vännerna och det har tagit mycket på krafterna. Nu känner jag mig glad, harmonisk och tillfreds och den där 40-årskrisen jag tidigare kände är borta.

Lotta Gray möter en då höggravid Malin.

Så nu ska du alltså hem och föda i princip?

– Jag önskar att det blir på söndag, för på lördag ska vi på middag. Om jag får bestämma.

Lördagen den 11 mars klockan 16.17, blev hon och kärleken Carl föräldrar till en liten son.

LÄS OCKSÅ: Det ska Malin Gramers nyfödda son heta

Foto: IBL

SENASTE NYTT!