LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Malin Berghagens sjukdomsbesked – efter pappa Lasses insjuknande

19 sep, 2023 
Frida Eklöf
Lasse Berghagen, Malin Berghagen
Det har varit några turbulenta månader för familjen Berghagen efter det att Lasse genomgick en hjärtoperation.
Nu har dottern Malin Berghagen lämnat landet och även hon har fått ett tufft sjukdomsbesked.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Sorgliga handlingen bakom succélåtarna – Whisper och Precis som du villBrand logo
Sorgliga handlingen bakom succélåtarna – Whisper och Precis som du vill

Den omåttligt folkkära sångaren Lasse Berghagen, 78, har kämpat med sin hälsa under sommaren och har därmed tvingats ställa in flera offentliga åtaganden.

För nästan två veckor sedan kunde Aftonbladet meddela att Lasse låg nedsövd efter en stor hjärtoperation. Under operationen uppstod komplikationer som ledde till att han behövde sövas ned för att vila organen.

– Det har gjort att hela den här veckan har varit ganska instabil och jobbig för oss alla. På grund av komplikationer har pappa varit nedsövd sedan i lördags för att kroppen och organen måste få vila. Men klaffen är utbytt och han fick även ytterligare en ny klaff. De fick också bort alla bakterier vilket känns jätteskönt, sa dottern Malin Berghagen till tidningen.

Malin Berghagens sjukdomsbesked – efter pappa Lasses insjuknande

Det har varit en minst sagt turbulent tid för familjen Berghagen som har levt i ovisshet sedan dess att Lasse opererades.

Annons

Men nu har Malin begett sig till varmare breddgrader. Malins syster Kristin Kaspersen publicerade nämligen ett inlägg på Instagram där hon avslöjar att systrarna åkt på en resa tillsammans med goda vänner – för att slappna av med yoga och gott sällskap.

Dock var det inte självklart för Malin att följa med på resan, då hon insjuknade i kristallsjukan samma dag som pappa Lasses hjärtoperation.

”Jag trodde aldrig jag skulle komma iväg hit. I tisdags var planen fortfarande att Kristin skulle åka själv och vi hade lagt upp en struktur med de ledare i yoga som redan fanns på plats. Så har mina senaste tre veckor varit. Struktur, ”ifall att” planering har varit en del av min dag. Att jag även fick kristallsjukan igen samma dag som pappa opererades har gjort att livet känts … vingligt på många sätt.”, skriver Malin på sin blogg och fortsätter:

Men så började allt bli stabilare på hemmaplan och kristallerna la sig till rätta igen och jag vågade ta beslutet att åka.”.

Familjens ord om Lasses tillstånd – glädjande beskedet

Det har varit en minst sagt stormig tid för familjen, och Malin har flitigt uppdaterat sina följare både på Instagram och sin blogg om Lasses mående.

Och nyligen kunde Malin ge beskedet att Lasse trots sin kritiska situation faktiskt var på bättringsvägen, även om stegen är små.

”Liten försiktig update från oss i familjen: Han gör myrsteg åt rätt riktning vår långe pappa Lars. Men stegen är små som sagt trots hans stora skor så tack för att ni alla finns och för er respekt och stöd till pappa och familjen. Eva, Maria och Malin”, skrev hon i ett inlägg på Instagram.

FOTO: Karin Törnblom/TT

Annons