LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Malin Berghagen lämnar landet – efter beskedet om Lasses hälsa

18 sep, 2023 
Jonna Lawaetz
Det har varit några turbulenta månader i familjen Berghagen den senaste tiden.
Efter Lasses insjuknande har dottern Malin kunnat uppdatera sina följare om hans tillstånd.
Nu lämnar hon landet tillsammans med systern Kristin Kaspersen.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Lasse Berghagen berättar om ett spännande möte med Cornelis Vreeswijk "kondomer och en stämgaffel"Brand logo
Lasse Berghagen berättar om ett spännande möte med Cornelis Vreeswijk "kondomer och en stämgaffel"

Den omåttligt folkkära sångaren Lasse Berghagen, 78, har kämpat med sin hälsa under sommaren och har tvingats ställa in flera offentliga åtaganden. Den folkkära sångaren

För nästan två veckor sedan kunde Aftonbladet meddela att Lasse låg nedsövd efter en stor hjärtoperation. Under operationen uppstod komplikationer som ledde till att han behövde sövas ned för att vila organen.

– Det har gjort att hela den här veckan har varit ganska instabil och jobbig för oss alla. På grund av komplikationer har pappa varit nedsövd sedan i lördags för att kroppen och organen måste få vila. Men klaffen är utbytt och han fick även ytterligare en ny klaff. De fick också bort alla bakterier vilket känns jätteskönt, sa dottern Malin Berghagen till tidningen.

Annons

Familjens ord om Lasses tillstånd – glädjande beskedet

Under den stormiga tiden har Malin uppdaterat sina följare både på Instagram och i sin blogg om pappans mående och vädjat läsarna att skänka sina varmaste tankar för Lasses tillfrisknande.

Och nyligen kunde Malin ge beskedet att Lasse trots sin kritiska situation faktiskt var på bättringsvägen, även om stegen är små.

”Liten försiktig update från oss i familjen: Han gör myrsteg åt rätt riktning vår långe pappa Lars. Men stegen är små som sagt trots hans stora skor så tack för att ni alla finns och för er respekt och stöd till pappa och familjen. Eva, Maria och Malin”, skrev hon i ett inlägg på Instagram.

Malin Berghagen lämnar landet – efter beskedet om Lasses hälsa

Att Malin varit orolig för sin älskade pappa råder det inga tvivel om och att det varit en oerhört turbulent tid i familjen har hon varit öppen med till sina följare. Nu när Lasses tillstånd verkar ha stabiliserats kan Malin och resten av familjen äntligen pusta ut en aning. Vilket hon gör med sina nära och kära runt sig.

Annons

Malins syster Kristin Kaspersen publicerade nämligen ett inlägg på Instagram där hon avslöjar att systrarna åkt på en resa tillsammans med goda vänner – för att slappna av med yoga och gott sällskap.

”En grekisk ö. Här ska vi vara en vecka. Jag och syrran Malin Berghagen ska ha Soma och yoga. Morgonpromenad/morgonjogg blir det också. Imorgon börjar vi. Idag blev det lunch vid havet, sköna samtal med fina vänner och ett glas vin på stranden. Magisk start på en härlig vecka!”, skriver Kristin på plattformen.

Även på Instagram story uppdaterar hon från första dagen på resan och visar upp härliga bilder på en klarblå himmel och ett lika blått hav.

Foto: Skärmdump från Kristin Kaspersens Instagram story
Foto: Skärmdump från Kristin Kaspersens Instagram story

FOTO: Karin Törnblom/TT, Jonas Eng/TT/Expressen

Annons