Magnus Hedmans ärliga ord om sonen Lance beslut: ”Obrydd”

Magnus Hedman och Lance Hedman
Magnus Hedmans son Lancelot Hedman är aktuell med Let's dance på TV4. Innan dess hade han sin egen realityserie på Viafree – nu bryter Magnus tystnaden om sonens karriärbeslut.
Annons

Fotbollsproffset Magnus Hedman, 46, har sonen Lancelot ”Lance” Hedman, 18, tillsammans med exhustrun Magdalena Graaf, 43. Magnus och Magdalena hade varit gifta i nästan tio år när de bestämde sig för att gå skilda vägar 2oo8.

Annons

Ex-makarnas relation har sedan dess varit skakig och kantades till en början av både bråk och smutskastning. Men i realityserien Lance vs livet, som visades på Viafree i höstas, fick vi se att Magnus Hedman och Magdalena Graaf har försonats.

– Det handlar bara om att man måste bita sig i tungan och sätta barnen framför vad man själv kanske tycker. I dag tycker jag att Magnus är grym, sa Magdalena Graaf i programmet.

Det forna parets gemensamma son, Lance, är en av deltagarna i årets säsong av Let’s dance på TV4. Magnus Hedman har suttit i publiken varje fredag och Magdalena Graaf gjorde honom sällskap för första gången den andra tävlingsveckan.

Annons

Att ex-makarna återförenas i och med Lance Hedmans medverkan i Let’s dance är något kändissonen gläds åt. Enligt Lance själv är det dock inte ovanligt att föräldrarna umgås tillsammans med honom.

– De har en jättebra relation så det är inte ovanligt nu, berättade Lance Hedman för Hänt tidigare i april.

Magnus Hedman bryter tystnaden om Lance vs livet

Det är tydligt att fotbollsproffset Magnus Hedmans son valt att inte följa i sin pappas fotspår. Lance jobbar som DJ och blev ett välkänt ansikte efter att Viafree började sända hans realityserie.

När Magnus Hedman besökte Nemo Hedéns podcast Nemo möter en vän tidigare i veckan berättade han om sonens karrärval.

– Tycker du att vi har fått se den rätta sidan av Lance i Lance vs livet? Var det självklart för dig att ställa upp och vara med i programmet?, frågar Nemo Hedén.

Annons

– Det är absolut den rätta sidan av honom, det är det. Han är rätt obrydd kring det där med kameror. Han är väl van från mamma och pappas liv. Det är absolut han.

Magnus Hedman fortsätter:

– För mig var det en absolut självklarhet att ställa upp när de frågade mig för det är klart att jag hjälper min son kring det. Men jag ställer upp som mig själv och den jag är. Men det är definitivt Lance ni får se där.

FOTO: Karin Törnblom/TT, Eero Hannukainen/TT

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Annons
Annons
Annons
Laddar nästa artikel…