Artikeln innehåller reklamlänkar
TRENDAR JUST NU!Melinda JacobsAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastet

Lance Hedmans ord om föräldrarnas återförening: ”Jättekul”

12 apr, 2019 
AvStina Dahlgren
Magdalena Graaf, Magnus Hedman och Lance Hedman
Lancelot ”Lance” Hedman fick stöd från båda sina föräldrar under Let's dance på TV4 förra veckan. Nu berättar han om deras återförening.
Annons

Let’s dance är i full gång på TV4. Bland deltagarna finns namn som sångaren Robin Bengtsson, programledaren Kristin Kaspersen, före detta fotbollsproffset Tomas Ravelli och journalisten Sanna Lundell.

Kändissonen och DJ:n Lancelot ”Lance” Hedman, 18, tävlar ihop med dansaren Linn Hegdal, 23. Det har hittills varit blandad kritik från juryn, men tittarna har röstat kvar dem vecka efter vecka.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– Jag tänkte inte på det så mycket, men det är klart att det var jättekul att ha båda här, säger han när Hänt träffar honom på repetitionerna av Let’s dance.

Lance Hedman om fina relationen

Magnus Hedman och Magdalena Graaf var gifta i nästan tio år men skilde sig 2008. Det blev då deras tredje, och sista separation. Efteråt kantades uppbrottet av bråk och smutskastning, men i realityserien Lance vs livet som gick på Viafree i höstas, fick man se hur ex-makarna hade försonats igen. Istället pratade de gott om varandra och om hur de hjälpte varandra i vardagen.

Annons

– Det handlar bara om att man måste bita sig i tungan och sätta barnen framför vad man själv kanske tycker. I dag tycker jag att Magnus är grym, sa Magdalena Graaf i programmet.

Lance berättar för Hänt att de numera umgås ihop alla tre ibland, vilket inte var lika vanligt förr i tiden.

– Ja, de har en jättebra relation så det är inte ovanligt nu. Då ses vi allihop, berättar han.

Let’s dance sänds på fredagar kl 20:00 på TV4 och TV4play.

FOTO: TT/Karin Törnblom, TT/Eero Hannukainen

Annons