Artikeln innehåller reklamlänkar
TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Edvin Törnblom

Zara Larssons ärliga svar efter Lance Hedmans kärleksförklaring

03 apr, 2019 
AvElin Möllervärn
Zara Larssons besked till Lance Hedman Graaf
Lancelot Hedman har tidigare avslöjat att han har en crush på Zara Larsson. Nu har nyheten nått superstjärnan som bekräftar att hon tycker att Let's dance-profilen ser väldigt bra ut.
Annons

Lancelot Hedman Graaf, 18, är aktuell i den nya säsongen av Let’s dance på TV4. I en tidigare intervju med Nyheter24 avslöjade Let’s dance-profilen att han har en crush på den svenska superstjärnan Zara Larsson, 21.

– Jag är single and ready to mingle, berättade han under intervjun.

Nyheten har spridits som en löpeld och nådde superstjärnan tidigare i veckan under en intervju med radiostationen Rix FM. Zara fick frågan i samband med ett lögndetektortest, om hon skulle kunna tänka sig att dejta Lancelot Hedman och artisten var till en början tveksam.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– Den är faktiskt jättesvår. Jag vet inte riktigt. Jag har aldrig träffat honom och vet inte hur han är som person, säger hon.

Efter att ha funderat en stund fortsätter hon:

– Han ser väldigt bra ut och har ett symmetriskt ansikte, så jag svarar ändå ja på den frågan, säger Zara Larsson i Rix morronzoo.

Annons

Sanningen om Zara Larssons svar i Rix FM

Efter Zara svarat på frågan visade lögndetektortestet att superstjärnan talade sanning.

– Hörde du det Lance Hedman Graaf? Om du bara spelar dina kort väl. Nu är ju Zara upptagen, men det är rent hypotetiskt. Och om han hade varit trevlig också, säger Roger Nordin, programledare för Rix morronzoo.

– Det tycker jag är A och O faktiskt. Det är ganska viktigt ändå, säger Zara Larsson.

En av programledarna flikar då in med att hon faktiskt träffat Lancelot i verkligheten och kan bekräfta att han är en trevlig kille.

– Men det var ju bra, säger Zara.

Zara Larsson är sedan två år tillbaka tillsammans med den brittiske fotomodellen Brian Whittaker, 19. Paret träffades via Twitter och trots att det inte var kärlek vid första ögonkastet, är paret mer kära än någonsin.

FOTO: Karin Törnblom/TT

Annons