Artikeln innehåller reklamlänkar

Zara Larssons ärliga svar efter Lance Hedmans kärleksförklaring

Zara Larssons besked till Lance Hedman Graaf

Lancelot Hedman har tidigare avslöjat att han har en crush på Zara Larsson. Nu har nyheten nått superstjärnan som bekräftar att hon tycker att Let's dance-profilen ser väldigt bra ut.

Lancelot Hedman Graaf, 18, är aktuell i den nya säsongen av Let’s dance på TV4. I en tidigare intervju med Nyheter24 avslöjade Let’s dance-profilen att han har en crush på den svenska superstjärnan Zara Larsson, 21.

– Jag är single and ready to mingle, berättade han under intervjun.

ANNONS: Vinterblek? Få snygg solkysst färg hemma med lättapplicerad brun utan sol. Fynda den här! (länk till Aller media shop)

Nyheten har spridits som en löpeld och nådde superstjärnan tidigare i veckan under en intervju med radiostationen Rix FM. Zara fick frågan i samband med ett lögndetektortest, om hon skulle kunna tänka sig att dejta Lancelot Hedman och artisten var till en början tveksam.

– Den är faktiskt jättesvår. Jag vet inte riktigt. Jag har aldrig träffat honom och vet inte hur han är som person, säger hon.

Efter att ha funderat en stund fortsätter hon:

– Han ser väldigt bra ut och har ett symmetriskt ansikte, så jag svarar ändå ja på den frågan, säger Zara Larsson i Rix morronzoo.

Sanningen om Zara Larssons svar i Rix FM

Efter Zara svarat på frågan visade lögndetektortestet att superstjärnan talade sanning.

– Hörde du det Lance Hedman Graaf? Om du bara spelar dina kort väl. Nu är ju Zara upptagen, men det är rent hypotetiskt. Och om han hade varit trevlig också, säger Roger Nordin, programledare för Rix morronzoo.

– Det tycker jag är A och O faktiskt. Det är ganska viktigt ändå, säger Zara Larsson.

En av programledarna flikar då in med att hon faktiskt träffat Lancelot i verkligheten och kan bekräfta att han är en trevlig kille.

– Men det var ju bra, säger Zara.

Zara Larsson är sedan två år tillbaka tillsammans med den brittiske fotomodellen Brian Whittaker, 19. Paret träffades via Twitter och trots att det inte var kärlek vid första ögonkastet, är paret mer kära än någonsin.

LÄS MER:Zara Larssons ärliga ord om relationen med Brian Whittaker

LÄS MER:Lance Hedman ryter ifrån efter kärlekspikarna i Let’s dance

FOTO: Karin Törnblom/TT

Senaste nytt