LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1
Festis marknadsföring banner

Zara Larssons ärliga ord om relationen med Brian Whittaker

07 mar, 2019 
Zara Larsson och pojkvännen Brian Whittaker
Zara Larsson och Brian Whittaker verkar vara mer kära i varandra än någonsin tidigare. Nu berättar artisten om sina känslor för pojkvännen.
Annons

Artisten Zara Larsson, 21, blev tillsammans med modellen Brian Whittaker, 19, för två år sedan. Trots att de idag verkar väldigt stabila och trygga i sin relation var det inte direkt kärlek vid första ögonkastet, något Zara pratade om i en intervju i Hellenius hörna med David Hellenius, 45, förra året.

– Det tog ett och ett halvt år tills det att vi blev tillsammans. Vi gick på några dejter och det var lite sisådär i början, sa hon till programledaren vid tillfället.

Men trots den halvdana starten fortsatte Brian Whittaker och Zara Larsson att träffas och med tiden växte kärleken fram. Numera hyllas de ständigt av sina följare för att de är så gulliga mot varandra i sociala medier, något som uppmärksammades senast i december.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

”Jag älskar er mer tillsammans än vad du älskar honom”, skrev en följare till en bild på Zara Larsson tillsammans med pojkvännen.

Zara Larssons ord om relationen med Brian Whittaker

Det verkar inte heller som att den starka kärleken mellan Brian och Zara endast existerar i sociala medier utan även i verkligheten. När världsartisten gästade podcasten Radio Redgert, vilket är mediepersonligheten Daniel Redgerts, 27, nystartade podd, pratade hon om relationen med Brian.

Annons

– Brian, kilar stadigt. Är det ni liksom?, frågar Daniel.

– Ja men jag hade inte blivit förvånad om det var så, svarar Zara och fortsätter sedan:

– Men det känns så bra, det är verkligen nån som gör mig lycklig och som är så snäll och fin. Jag är inte riktigt van vid det, eller jag har ju bara haft ett förhållande innan och det tyckte man ju då var super. Och så inser man sen att det var skräp, alltså när man har gjort slut.

Zara Larsson syftar då på relationen med exet Ludwig Kronstrand, 21, som är medlem i det svenska bandet Hov1. Hon berättar att de under sitt förhållande, som varade i över fyra år, inte litade på varandra.

– Vi för varandra just då funkade inte. Det var inge bra. Och jag tror att jag insåg det när jag blev tillsammans med Brian, att ”jaha, det är så här det ska vara”. För man hatar ju sig själv när man vill gå igenom någons mobil.

Trots att Zara Larsson stundtals är iväg från pojkvännen längre perioder är hon aldrig orolig att han skulle vara med någon annan.

– Jag får verkligen fjärilar i magen fortfarande. Det blir bara bättre och bättre, man kommer varandra närmare.

FOTO: TT/Instagram

Annons