ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Magnus Hedman talar ut om operationen: ”Blev snabbt sämre”

31 jan, 2023 
Jonna Lawaetz
Magnus Hedman
Den före detta fotbollsmålvakten Magnus Hedman har länge lidit av dålig syn.
Nu berättar han om resan mot en bättre syn.
"Lite sargat...", skriver han till Hänt.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Hyllningen till Sven Wollter – barnen talar ut: ”Tungt och vackert”Brand logo
Hyllningen till Sven Wollter – barnen talar ut: ”Tungt och vackert”

Den före detta fotbollslegendaren Magnus Hedman, 49, var under flera år målvakt i det svenska fotbollslandslaget.

Magnus var tidigare gift med Magdalena Graaf, 47 och tillsammans fick de sönerna Tristan, 17, och Lancelot, 22. Paret gick skilda vägar 2008, efter mer än 10 år tillsammans. Men kärleken greppade tag i Magnus igen när han träffade Karin Ahl, 36, och det slog gnistor om paret som än idag är tillsammans.

Privatlivet verkar gå som på räls, men även karriären rullar på för det före detta fotbollsproffset. Idag har Magnus lagt fotbollsskorna på hyllan och ifjol började han jobba som spelaragent. Vi har även sett honom i program som Herre på täppan och Kompani Svan.

Magnus Hedman öppnar upp om synen: "Lim i vänster öga"

Han är även aktiv på sociala medier där han delar med sig av glimtar från sin vardag. Nyligen publicerade han ett inlägg där han delade med sig av ett sjukdomsbesked.

Annons

"Svaret på varför jag släppte in mål under min karriär sitter i det jag pekar på... Synen helt enkelt! Haft linser och glasögon sedan jag var 15 år och nu är det dags att ljusa upp vardagen ytterligare! Mot Göteborg och ”nya ögon.” Om jag är nervös? Fortsättning följer…", skrev han på Instagram.

Magnus har uppdaterat sina följare om resan mot "nya ögon" som han själv kallar det. Han skulle nämligen genomgå en operation för att förbättra sin syn. Några dagar efter Magnus publicerade sitt första inlägg, uppdaterar han följarna om hur operationen gick.

"Sen jag var 15 år har jag använt linser och glasögon. Det funkade bra men helt klart blev det några svordomar på vägen över linser som åkte ut ur ögonen och glasögon som inte satt som de skulle.", skriver Magnus och fortsätter:

"För ett år sedan råkade jag ut för Näthinnelossning på vänster öga och min syn blev snabbt sämre."

Vidare fortsätter Magnus beskriva att det kändes som att han hade lim i vänster öga efter näthinneoperationen, men att den känslan tillslut försvann. Dock synen var fortfarande dålig.

Annons

"Idag, 4 dagar efter operationen är det som att en helt ny värld har öppnats för mig! Jag ser så jäkla bra! Bättre än jag kan komma ihåg och tänk om jag hade haft den här synen när jag stod i mål.", avslutar Magnus sitt inlägg.

Magnus Hedmans glädjebesked – efter operationen

När Hänt når Magnus berättar han om hur operationen gick och hur han mår nu några dagar senare.

"Den gick jättebra tack! Hade ju Näthinnelossning för ett år sedan så vänster öga var lite sargat men de löste det och jag ser bättre än någonsin!", skriver Magnus i ett privat meddelande till Hänt och fortsätter:

"Jag mår super tack!"

FOTO: Sven Lindwall/Expressen/TT, Instagram

Annons