LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Magnus barnbesked med 13 år yngre flickvännen Karin

17 okt, 2022 
AvJulia Riddertorp
Magnus Hedman och Karin Ahl är återigen ett par efter uppbrottet.
Nu delar Magnus med sig av ett nytt barnbeskedet mellan paret.
Annons
Magnus Hedman och Karin Ahl har separeratBrand logo
Magnus Hedman och Karin Ahl har separerat

Den före detta fotbollsikonen Magnus Hedman, 49 har flera år av spelande bakom sig. Mellan 1997 och 2004 gjorde han totalt 58 A-landskamper när han spelade i det svenska fotbollslandslaget.

Idag är han aktuell i programmet Kompani svan som sänds på Kanal 5. Men trots att hans karriär som målvakt är över så är det mycket som sker i hans liv, speciellt på kärleksfronten.

Magnus Hedmans uppbrott från Karin Ahl

Hedman hade tidigare en relation med Magdalena Graaf, 47 och de fick sönerna Tristan, 17, och Lancelot, 22. Dock tog relationen slut 2008, då paret insåg att relationen inte höll.

Men kärleken greppade tag i Magnus igen när han träffade Karin Ahl, 36 och det slog gnistor om paret. Men även där tog det hela slut och han berättade för Aftonbladet varför relationen inte höll:

Annons

– Det har varit stormigt med tanke på hur jag har levt tidigare. Hon var med mig under mina tuffa år och även under mitt tillfrisknande. Symbiosen rubbas väldigt enkelt när man är van vid en typ av förhållande och så blir det något annat.

Men det verkar ha varit givande i Magnus mening att relationen tog slut 2021. Då båda fick jobba på sig själva under perioden som de var åtskilda:

– Vi har varit ifrån varandra ett år och har fått landa och jobba med oss själva. Det var framför allt jag som hade saker kvar i bagaget, berättade då Magnus till Aftonbladet.

Idag är de återigen ett par och kärleken verkar blomstra, i och med detta så har barnfrågan kommit på tal och nu ger Magnus ett nytt besked om barn.

Barnbeskedet mellan Karin Ahl och Magnus Hedman

När Magnus gästar podden Bathinas podd Skilda möten berättar han om synen på barnfrågan och hur framtiden ser ut.

– Vi har pratat om det, vi tycker att vi har det jävligt bra som vi har det, berättar Hedman i podden.

Vidare berättar han om att fokuset just nu ligger på andra saker:

–Vi har andra grejer vi vill lägga vår tid och själ i.

Däremot säger Magnus att han inte är helt klar med barn än och om Karin skulle ändra sig så är han positiv inställt till det.

– Ja ja det hade jag kunnat göra, säger Magnus när han får frågan om att bli pappa igen.

Vi får se vad framtiden har att erbjuda och om Magnus blir pappa igen.

FOTO: Hans Shimoda/TT och Instagram

Annons