ExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtra
LÄS MER:Pernilla WahlgrenRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarnaExklusivt på Hänt
Festis marknadsföring banner

Magnus Carlsson lämnar landet – beslutet med maken Mats Carlsson

19 nov, 2022 
Magnus Carlsson och Mats Carlsson
Magnus Carlsson har varit gift med sin make sedan 2006.
Nu lämnar makarna landet – se bilden som avslöjar här!
Annons
Därför umgås inte Tess Merkel med Magnus Carlsson idagBrand logo
Därför umgås inte Tess Merkel med Magnus Carlsson idag

Popsångaren Magnus Carlsson, 48, är för många känd från dansbandet Barbados och den välkända discogruppen Alcazar.

Karriären går som tåget likväl som artistens privatliv. Han är nämligen gift sedan många år tillbaka med sin kärlek Mats Carlsson – närmare bestämt sedan 2006. Och att ingå äktenskap var inget som paret väntade särskilt länge med.

Så träffades Magnus och Mats – tio månader innan bröllopet

Sanningen är den att de träffades första gången tio månader innan bröllopet gick av stapeln. I en tidigare intervju med Hemtrevligt har paret berättat att de träffades när de gick på samma gymklasser i bodypump. Mats var där i sällskap med sin tjejkompis som fick Magnus att tro att Mats redan var upptagen.

Annons

– Vi tittade på varandra, slog ned blicken, tittade tillbaka. Till slut knuffade min tjejkompis fram oss till varandra och sa: ”Nu räcker det. Byt nummer.” Vi är båda blyga privat, säger Mats.

Första intrycket från bådas håll var att den andre hade ett väldigt bra yttre – men med tiden visade det sig att de klickade på ett djupare plan och de blev blixtförälskade.

Det resulterade i att det nyförälskade paret förlovade sig fyra månader efter första mötet och tio månader senare gifte de sig.

Nu syns makarna vara iväg på en välförtjänt semester på andra sidan Atlanten – närmare bestämt New York.

Pausen från sången – lämnar landet med maken

Magnus Carlsson kommer nämligen ta en paus från föreställningar och shower för att få njuta av lite ledig tid med maken. På sin Instagram berättade han för sina följare att den sista konserten med Gabriel Forss och Happy Voices hade gått av stapeln.

Tredje och sista konserten med Gabriel Forss och Happy Voices, denna gång på Malmö Konserthus – tack alla för kul konserter och härlig körsång!” skrev han under bilden.

Gissningsvis är det därför makarna kan unna sig en härlig semester! På Instagram syns de båda le in i kameran med ett varsitt glas bubbel i handen.

Hänt har sökt Magnus Carlsson för en kommentar.

FOTO: Instagram/Karin Törnblom/TT

Annons