ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Tidigare vännen bekräftar sprickan i relationen med Magnus Carlsson

25 sep, 2022 
Magnus Carlsson och Alcazar
Magnus Carlsson var han en del av discogruppen Alcazar.
Nu avslöjar den tidigare vännen Tess Merkel att hon och Magnus inte har någon relation idag.
– Man prioriterar, säger Tess till Hänt.
Annons
Johanna Lind Bagge om ilskan under inspelningen av MullvadenBrand logo
Johanna Lind Bagge om ilskan under inspelningen av Mullvaden

Magnus Carlsson, 48, har haft en lång och framgångsrik karriär och än är den inte slut. Nyligen bekräftade dock Magnus att han lagt ner en av delarna av sin karriär, nämligen dansbandsbiten.

– Jag kommer inte återvända till dansbandsvärlden men jag är prao-elev då och då, det tycker jag bara är nyttigt och kul, sa Magnus till tidningen Får jag lov efter att lett Sveriges radios Guldklavengalan i Malung under sommaren.

Stämningen i Alcazar efter splittringen

Magnus Carlsson har gjort succé som sångare både i dansbandet Barbados men även i discogruppen Alcazar. Den sistnämnda gruppen medverkade han i under tre års tid tillsammans med Tess Merkel, 52, och Anderas Lundstedt, 50. Men hur ser egentligen relationen ut mellan de tidigare Alcazar-deltagarna idag? Det berättar nu Tess för Hänt under pressträffen för Mullvaden.

Annons

– Jag umgås nog mest mest mest med Anderas eftersom vi går så långt tillbaka, han är som en brorsa. Men även med Lina (Hedlund reds.anm) och vi har en väldigt god stämning alla Alcazarers. Sen blir det så att man tar olika vägar i livet men vi har fortfarande kontakt och önskar varandra alltid gott och glädje åt varandras framgångar eller hur man mår i den plats i livet man är just nu, säger Tess till Hänt och fortsätter:

– För vi har ändå delat väldigt mycket tid tillsammans och vi är alla medlemmar som varit med, väldigt stolta över vad Alcazar har gjort för fotsteg.

Verkliga relationen mellan Tess Merkel och Magnus Carlsson idag

Även om stora delar av Alcazar-gänget idag har en fin relation till varandra så visar det sig att just Magnus Carlsson dock inte är någon som Tess inte hållit kontakten med.

Just Magnus, har ni någon kontakt idag?

– Nej, inte mycket med Magnus nej.

Någon speciell anledning?

– Nej gud nej, han är så bra. Han har sjukt mycket att göra och det har jag också. Det blir så att man säger att vi måste ses, man vill träffa så mycket människor men det finns inte tid, man prioriterar sin familj och barnen.

FOTO: TT

Annons