LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Efter frågorna om Magnus Carlssons privatliv – så ligger det egentligen till

03 dec, 2023 
Magnus Carlsson uppdaterar ofta sin följare på sociala medier om karriären och allt möjligt som händer.
Men det personliga är han mer selektiv med på Instagram.
Nu berättar han varför!
Annons
Här rappar Dogge om HäntBrand logo
Här rappar Dogge om Hänt

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Magnus Carlssons, 49, karriär går i full fart. Hela hösten har han turnerat med sin show Se mig – bara för den jag är och även En jäkla massa schlager med Linda Bengtzing, 49.

– De går back to back. Så precis när jag är färdig med Se mig så hoppar jag in i repetitionerna för En jäkla massa schlager, så det är ingen fara, har Magnus tidigare förklarat för Hänt.

När det kommer till Magnus privatliv så är han gift med maken Mats Carlsson sedan 2006. Paret träffades när de gick på samma gymklasser i bodypump och tio månader senare ringde bröllopsklockorna för paret.

Magnus Carlssons semesterlycka med maken Mats

Och sedan dess har det varit de två. När Hänt träffade Magnus i samband med Melodifestivalen 2023 berättade han om kärlekslyckan.

Annons

– Vi har varit gifta i 17 år nu och det har varit så himla mycket runt den här Melodifestivalen-cirkusen så vi har inte riktigt hunnit fira ordentligt. Men vi är ganska bra på att fira i vardagen också, det är middagar och lite sådant där mys. Men vi får ta en ordentlig middag när det här är över, sa Magnus då till Hänt.

Magnus är en fena på sociala medier och han delar ofta med sig av sina turnéer och spelningar han är ute på. Följarna får också en inblick i hans relation med Mats och alla härliga äventyr.

För några veckor sedan var Mats och Magnus på plats i Berlin för att njuta av en höstresa.

”På väg hem efter fem härliga höstdagar i Berlin!”, skrev Magnus till bilderna.

Efter frågorna om Magnus Carlssons privatliv – så ligger det egentligen till

Men några av Magnus följare verkar tycka att han delar med sig för lite av sitt privatliv. Det är i en frågestund som Magnus ger svar på tal.

”Din Instagram handlar bara om ditt jobb, vill du inte dela ditt privatliv, bara lite?”, frågar en följare.

Något som Magnus inte håller med om.

”Det håller jag i och för sig inte med om. Jag delar med mig av massor från resor, vänner och annat. Men det är stor skillnad på att vara personlig och privat. Har man som jag, levt i det offentliga i 30 år så vet man vikten att av att göra den distinktionen”, svarar han.

FOTO: TT, INSTAGRAM

Annons