LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1
Festis marknadsföring banner

Magnus Carlsson om skilsmässoansökan – nu berättar han: ”Skärpa oss”

04 sep, 2023 
MAGNUS CARLSSON, MATS CARLSSON
Magnus Carlsson är gift med maken Mats Carlsson sedan 17 år tillbaka. Men vid ett tillfälle var det nära att kärlekssagan skulle ta slut.
Nu berättar han om händelsen.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Därför stoppas showen En jäkla massa schlager – Linda Bengtzing avslöjarBrand logo
Därför stoppas showen En jäkla massa schlager – Linda Bengtzing avslöjar

Sedan 2006 är Magnus Carlsson, 48, gift med maken Mats Carlsson. Paret träffades när de gick på samma gymklasser i bodypump. Mats var där i sällskap med sin tjejkompis som fick Magnus att tro att Mats redan var upptagen. Till slut sa tjejkompisen bara att "nu räcker det, nu byter ni två nummer". Tio månader senare ringde bröllopsklockorna för paret.

Och sedan dess har det varit de två. När Hänt träffade Magnus i samband med Melodifestivalen 2023 berättade han om kärlekslyckan.

– Vi har varit gifta i 17 år nu och det har varit så himla mycket runt den här Melodifestivalen-cirkusen så vi har inte riktigt hunnit fira ordentligt. Men vi är ganska bra på att fira i vardagen också, det är middagar och lite sådant där mys. Men vi får ta en ordentlig middag när det här är över, sa Magnus då till Hänt.

Annons

Magnus Carlsson om barn med maken Mats

En fråga som paret fått under årens lopp är hur de ser på att skaffa barn ihop. I tidigare intervjuer har de berättat att en surrogatmamma varit på tal. Nu berättar Magnus för Hänt hur det egentligen gått med allt.

– Nej alltså vi har nog kommit fram till att livet springer iväg så fruktansvärt fort och båda vi två är liksom mitt uppe i våra karriärer. Jag tror inte vi har tänkt så mycket utan det gav sig själv, vi har det bra nu och så får det nog vara, sa Magnus.

– Det är vi två och Cooper, perfekt!, fortsatte han och syftade på parets hund.

Lämnade in skilsmässoansökan – Magnus Carlsson om händelsen

Relationer går kanske inte alltid som en dans på rosor och år 2009 var Magnus och Mats nära på att gå skilda vägar.

I en ny intervju med Aftonbladet berättar Magnus nu vad det egentligen var som hände.

– Det var så grymt länge sedan, men det är klart det går upp och ner i alla relationer. Men sedan sa vi att vi skulle skärpa oss och vara vuxna. Då pratade vi igenom livet och gick sedan stärkta ur det där. Det blev jävligt bra efter det, säger han till tidningen.

FOTO: Karin Törnblom/TT

Annons