ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
LÄS MER:Pernilla WahlgrenRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarnaExklusivt på Hänt
Festis marknadsföring banner

Magnus Carlsson pausar turnén – för att gästa Bingolotto

17 sep, 2023 
MAGNUS CARLSSON
Magnus Carlsson och Linda Bengtzing är veckans gäster i Bingolotto.
Men vid sidan av turnerar Magnus för fullt med sin show Se mig - bara för den jag är, som nu tvingas läggas på is för Bingolottos skull.
– Det är så livet är, förklarar Magnus för Hänt.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Därför stoppas showen En jäkla massa schlager – Linda Bengtzing avslöjarBrand logo
Därför stoppas showen En jäkla massa schlager – Linda Bengtzing avslöjar

Magnus Carlsson, 49, är mitt uppe i en period då han turnerar för fullt med sin show Se mig – bara för den jag är. Om några veckor drar även turnén En jäkla massa schlager med Linda Bengtzing, 49, igång och då blir det intensivt på riktigt. Faktum är att Magnus kommer jobba 20 dagar i sträck vid tillfälle.

– De går back to back. Så precis när jag är färdig med Se mig så hoppar jag in i repetitionerna för En jäkla massa schlager, så det är ingen fara, förklarar Magnus för Hänt.

Magnus Carlsson tvingas pausa turnén – här är anledningen

Men först och främst är det Bingolotto som står på agendan för duon, även om det kanske inte var så passande för Magnus del. Han tvingas nämligen pausa sin turné, för att kunna gästa programmet.

Annons

– Jag har fått pausa upp min pågående turné Se mig just nu för att komma hit och vara med i Bingolotto. Det är så livet är, det är lite häftigt fast man blir ju lite knasig i huvudet. Men det är så det ska vara, säger Magnus till Hänt.

Bingolotto är i full gång igen efter sommaruppehållet och nytt för i höst är att programmet sänds på söndagar klockan 18:30 i Sjuan.

I kvällens program är det Lotta Engberg som håller i taktpinnen. Programledarna kör alltid en och en, förutom vid större sändningar såsom julafton, nyår, påsk och midsommar.

Magnus Carlsson om att gästa Bingolotto – relationen till Lotta

I vanlig ordning är det också några härliga gäster på plats, kvällens gäster består som sagt av Linda Bengtzing och Magnus Carlsson.

När Hänt når Linda och Magnus sitter de i sminkrummet och gör sig i ordning inför kvällens sändning. Båda två är på strålande humör dagen till ära och självklart inför det faktum att få träffa Lotta igen!

– Lotta är ju fantastisk, jag har både turnerat och gigat miljoner gånger med madame och det är lika kul varje gång. Och Lotta är ju som hon är, hon har ju en rävfarm bakom varje öra så man vet ju aldrig vad som dyker upp. Men det är man van vid, så hon är ju fantastisk. Det här blir skitkul!, säger Magnus till Hänt.

FOTO: Karin Törnblom/TT

Annons