Magdalena Graafs markering mot Rickard Sjöberg i Postkodmiljonären

MAGDALENA GRAAF, RICKARD SJÖBERG

Magdalena Graaf jobbade som vinstutdelare på Postkodlotteriet i elva år och var med andra ord kollega till Rickard Sjöberg.
Sedan dess har hon fortsatt stötta Rickard och Postkodmiljonären, men nu är det slut med det.
503 Service Unavailable

Magdalena Graaf har många strängar på sin lyra. Förutom att ha jobbat som glamourmodell har hon även tillsammans med lillasystern Hannah Graaf varit en del av popduon Graaf. De hade stora hits i slutet av 90-talet som You Got (What I Want) och Give It Up.

År 2007 började Magdalena Graaf som vinstutdelare i Postkodmiljonären, elva år senare sa hon upp sig. Hon kände då att det var dags för något nytt. När Magdalena gästade podden Nemo möter en vän berättade hon om beslutet.

– Jag har varit där i elva år och känner att jag vill satsa på lite andra saker, testa något nytt. Jag är nästan lastgammal, sa hon då.

Snart har även en ny serie på Discovery+ premiär. Serien heter The island och där kommer vi få se Magdalena överleva på en öde ö, bland annat i sällskap av Doktor Mikael.

Exklusivt
Därför tror tittarna att Jesper får sista rosen i Bachelorette

Rickard Sjöberg har jobbat med Postkodmiljonären i 16 år

Under de elva åren som Magdalena jobbade som vinstutdelare på Postkodmiljonären hade hon Rickard Sjöberg som kollega. Rickard har varit programledare för det populära TV4-programmet i hela 16 år, men i en intervju med Expressen har han tidigare berättat att det är inte det enda han sysslat med.

– Utifrån kanske det ser ut som jag går i samma fotspår hela tiden. Jag tar inte gigantiska steg, men ändå en del steg i en ny riktning. Jag har till exempel skrivit en bok om vardagsmod, som jag är glad över, sa han då.

Under ett år bodde Rickard Sjöberg i Botswana, som ligger i södra Afrika. Där jobbade hans föräldrar för den svenska biståndsmyndigheten SIDA under flera år. Föräldrarnas engagemang verkar även ha gjort intryck på Rickard för nyligen berättade han att han och hustrun Annika Sjöberg fått en ny familjemedlem – ett ensamkommande flyktingbarn.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Magdalena Graaf klipper alla band med Postkodmiljonären

Anledningen till att Magdalena slutade som vinstutdelare på Postkodmiljonären hade att göra med ett karriärbyte. Men i podden Nemo möter en vän berättade hon även hur det låg till med lönen.

– Nej, det är faktiskt inte så jättebra betalt. Eller jo, det är bra betalt om man jämför med annat. Men sen får du ju bara göra det också. Man blir låst till det, du blir livegen, sa Magdalena då.

Nu har Magdalena tänkt på den ekonomiska fronten igen. Hon har nämligen sagt upp sin lott som hon haft genom Postkodlotteriet och nu kommer hon ha 500 kronor extra i månaden att röra sig med.

”Så mycket kul jag ska göra för mina extra 500 i månaden.”, skriver Magdalena i en Instagram-story.

Magdalena verkar glad över att ha klippt banden med Postkodlotteriet – vilket kan ses som en rätt syrlig pik efter att det varit hennes arbetsgivare.

”Dagens bästa! Sagt upp mina lotter... Yes!!!”, tillägger hon.

LÄS OCKSÅ: Ciara bryter tystnaden om okända diagnosen

LÄS OCKSÅ: Samir och Julia visar upp nya lägenheten

FOTO: Nils Petter Nilsson/TT, TV4

SENASTE NYTT!