Följarna rasar efter Magdalena Graafs nya bild med pojkvännen Louie Marti

Magdalena Graaf och Louie Marti.

Magdalena Graaf har hittat en ny kärlek i sitt liv – skådespelaren Louie Marti.
När Magdalena postar en bild med pojkvännen är det dock flera som ser rött – då de reagerar starkt på en upptäckt.
”Bitter eftersmak”, skriver en.

För ett år sedan gick Magdalena Graaf, 45, ut och meddelade att det var slut mellan henne och ex-fästmannen Filip Larsson, 47. Paret höll ihop i över 10 år och fick sönerna Louie, 5, och Charlie, 9, tillsammans. Hon har även sönerna Lance, 20, och Tristan, 16, från ett tidigare äktenskap med fotbollsspelaren Magnus Hedman, 48.

Efter uppbrottet med Filip tog det inte lång tid innan Magdalena skulle bli kär igen. I början av året mötte hon Tunna blå linjen-skådespelaren Louie Marti, 43. Paret blev förälskade direkt och de har varit oskiljaktiga sedan dess.

Följarnas påhopp på Magdalena Graafs senaste Instagrambild

I veckan delade Magdalena en bild där det ser ut som att pojkvännen Louie slår henne med sin knytnäve. På bilden ler Magdalena och när man läser bildtexten förstår man att hon skämtar.

”Så här skulle jag vilja göra på ett par stycken typer idag”, skriver hon till bilden följt av en skratt-emoji.

Däremot är det många följare i kommentarsfältet som inte förstår skämtet och tycker att bilden är olämplig.

En följare tycker att hon borde veta bättre än att lägga ut en sådan bild:

”Känns som att du om någon borde veta bättre än att lägga upp sånna här triggers...”

”Konstig bild att göra sig lustig över”, skriver en annan.

En tredje följare förstår att Magdalena skämtar men tycker inte att skämtet är särskilt underhållande:

”Förstår inte varken texten eller bilden. Skojar du om att du skulle vilja slå några på käften? Ändå konstigt då att det är DU som får käftsmällen på ”skoj-bilden”. Ni hade ju kunnat byta plats du och din kille. Med tanke på allt våld du utsatts för tidigare i ditt liv, och hur många kvinnor som blir misshandlade får tyvärr bilden och skämtet en rejält bitter eftersmak. Skoj eller ej.”

BRÅK Magdalena om okända konflikten med Hannah

Kommentarsfältet är infekterat och många blir upprörda åt båda hållen. En som skyddar Magdalena är kärleken Louie som ber personer som känner sig kränkta av bilden att sluta följa Magdalena på Instagram.

Jag tycker att alla ni kränkta kärringar ska sluta trycka ner min Magdalena! Denna bilden är på mig och henne och detta är våran humor! Vi vet vad hon har gått igenom! Och har man någon form av intelligens, så fattar man att hon inte stödjer våld mot kvinnor. Hon skämtar mycket om sitt förflutna, det är så hon jobbar. Vad denna arm gör i verkliga livet är att den försvarar henne och har försvarat många kvinnor! Så har ni inte samma humor så kan ni kyssa mina spanska skinkor och sluta följa henne!, skriver Louie.

LÄS OCKSÅ: Magdalena Graaf om viktkampen efter kärlekslyckan med Louie Marti

LÄS OCKSÅ: Magdalena Graafs känslosamma hyllning till avlidna sonen Isak

FOTO: Karin Törnblom/TT, Youtube

Senaste nytt