TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Magdalena Graaf stannad av polis – körde vingligt med barnen i bilen

13 sep, 2021 
Magdalena Graaf
Magdalena Graaf är hemkommen från en tv-inspelning utomlands. Men väl hemma stötte hon på trubbel.
Hon blev nämligen stannad av polisen, men vad var anledningen?
Nu berättar Magdalena vad som hände!
Annons
Allt du vill veta om systrarna Graafs succékarriärBrand logo
Allt du vill veta om systrarna Graafs succékarriär

Magdalena Graaf är nyligen hemkommen från inspelningen av ett nytt program som kommer att sändas på Kanal 5 och Discovery +. Programmet kommer att bli en svensk variant av överlevnadsprogrammet The Island. Det går ut på att en grupp kändisar lämnas på en öde ö utomlands, med endast sina kläder och en filmkamera med sig.

Efter den tuffa inspelningen åkte Magdalena vidare på en kärlekssemester med pojkvännen Louie Marti och nu har hon kommit hem till Sverige igen. Men det dröjde inte länge förrän hon var med om något dramatiskt igen. Magdalena Graaf blev nämligen stoppad av polisen med barnen i bilen – och nu berättar hon om händelsen.

Magdalena Graafs kärlekslycka med pojkvännen Louie Marti

Magdalena Graaf och kärleken Louie Marti träffades i början av 2021. De två bestämde en träff efter att Louie ringt upp Magdalena, detta efter att han läst hennes gripande bok Det ska bli ett sant nöje att döda dig. Han kände då att de två hade så mycket gemensamt, och det verkade minst sagt ha fått Magdalena på fall! Det dröjde nämligen inte länge innan hon ensam en kväll körde till honom i snöstorm.

Annons

Louie och Magdalena blev blixtförälskade i varandra, och har sedan den kvällen hållit ihop. I en tidigare intervju med Hänt har Louie Mari berättat om sin stora kärlek till Magdalena.

– Vi blev tillsammans på en gång. Vi blev blixtkära och det var kärlek vid första ögonkastet! Jag önskar att alla ska få uppleva det här, jag känner mig som 16 år igen, berättade Louie vid tillfället.

Magdalena Graaf blev stannad av polisen – körde för vingligt

När Magdalena kom hem från sin resa utomlands så var hon dessutom snabb med att publicera en bild på sig själv och Louie ihop.

Så mysigt att vara hemma”, skrev Magdalena till en kärleksfull bild på dem två.

I och med hemkosten har Magdalena även uppdaterat sin populära blogg, där hon berättar att allt inte har varit frid och fröjd efter semestern. Hon blev nämligen stoppad av polisen när hon var på väg till Louie med några av barnen i bilen.

Annons

Anledningen var inte fortkörning utan vinglig körning, något hon blev förvånad över då hon beskriver sig som en bra bilförare.

”Blev stoppad av polisen på vägen upp. Vinglig körning?! Jag som är så duktig på att köra hoho”, skriver Magdalena Graaf på bloggen och fortsätter:

”Bara en liten varning, som tur var.”

Hänt har sökt Magdalena Graaf för en kommetar.

FOTO: TV3 / Björn Lindahl/Aftonbladet/TT

Annons