Magdalena Graaf säljer lägenheten i Stockholm

MAGDALENA GRAAF

Magdalena Graaf har haft flera lyxiga boenden under årens lopp och hon har även haft en extra lägenhet som hon använt som kontor.
Men nu är det slut med det, för lägenheten ligger nu ute till försäljning.
Se alla bilder och prislappen här!
Allt du vill veta om systrarna Graafs succékarriär
Slå på ljud

Magdalena Graaf och ex-fästmannen Filip Larsson levde tillsammans i tio år – innan de förra året valde att gå skilda vägar.

Då bodde de tillsammans i en lyxvilla i Djursholm med de två gemensamma sönerna Charlie och Louie. Magdalena har även sönerna Lance och Tristan från ett tidigare förhållande med Magnus Hedman.

Magdalena och Filip var förlovade och Magdalena har tidigare berättat om sorgen över att deras kärlekssaga inte höll för evigt.

”10-år, vi föll på mållinjen. Det blev inget bröllop. Men det blir en evig vänskap”, skrev Magdalena då på sin blogg.

Magdalenas boende efter separationen från Filip

Efter separationen från Filip valde Magdalena att flytta ut ur lyxvillan och skaffa sig ett eget boende i närheten, så att det skulle bli så bra som möjligt för barnen. Filip valde däremot att bo kvar i villan.

Idag lever Magdalena ihop med sin nya kärlek Louie Marti och efter att Louie tog kontakt med Magdalena har det gått relativt snabbt för paret och Louie verkar ha kommit bra in i familjen.

– Jag älskar henne, jag är verkligen helt förälskad. Jag har börjat måla hemma hos henne, jag lagar mat, och liksom vi har till och med så här med hennes barn. Jag kör ungarna till skolan om det behövs och allt det här som finns, sa Louie i Bathina – en podcast.

Magdalena Graaf blåst på pengar inför försäljningen

Magdalena har, förutom att ha skaffat sig ett boende för sig och barnen, även haft en annan lägenhet som hon använt som kontor. Lägenheten ligger i Stocksund vilket är ungefär 5 km från Stockholm city.

Nyligen kunde Magdalena dock berätta om några tråkiga nyheter, all glädje som fanns med kontorslägenheten har nämligen försvunnit.

”Ska lägga ut min lilla kontorslägenhet på Hemnet. Trist! Men all glädje för den är borta. I 3 1/2 år har den 'renoverats'. Jag min nöt har varit en idiot och litat på folk. Trott att människor velat mig väl. Känner mig ekonomiskt våldtagen. 'Att få hjälp att måla väggarna vita' tog HELT plötsligt större proportioner. Fy faan. Men, men! Borsta av sig och gå vidare”, skriver hon och fortsätter:

Nu är den iallafall i toppskick. VERKLIGEN!! En perfekt liten 2-rummare med parkeringsplats 5km från innerstan. I en av Stocksunds/Danderyds vackraste byggnader.

Och nu ligger den ute för försäljningen och utropspriset ligger på hela 2 695 000 kronor!

Här är alla bilder på Magdalenas lägenhet!

Foto: Gripsholms fastighetsförmedling
Foto: Gripsholms fastighetsförmedling
Foto: Gripsholms fastighetsförmedling
Foto: Gripsholms fastighetsförmedling
Foto: Gripsholms fastighetsförmedling

LÄS OCKSÅ: OJ! Så mycket kostade Maria och Kamran Montazamis bröllop

LÄS OCKSÅ: KÄRLEK Sannas stora lycka med Mikael – efter tuffa tiden

FOTO: Gripsholms fastighetsförmedling, Karin Törnblom/TT

FRÅN FÖRSTASIDAN