Magdalena Graaf lurad på pengar inför bostadsförsäljning

Magdalena Graaf

FOTO: Privat/TT

Magdalena Graaf har blivit blåst på pengar.
Det berättar bloggerskan i sitt senaste blogginlägg.
Trott att människor velat mig väl", skriver hon.
Kärleksrus – allt om Magdalena Graaf och Louie Martis kärlek
Slå på ljud

Magdalena Graaf och exet Filip Larsson levde tillsammans i tio år – innan de förra året valde att gå skilda vägar.

De bodde tillsammans i en lyxvilla i Djursholm och har två gemensamma barn, Charlie och Louie. Efter separationen valde Magdalena att flytta ut från villan, medan Filip bor kvar.

I dag har Magdalena en ny kärlek, i form utav skådespelaren Louie Marti. Louie har tidigare berättat att han visste vem Magdalena var innan tack vare gemensamma vänner. Men det var först efter att han läst hennes bok som han ville träffa henne.

– Vi hade så mycket gemensamt. Så jag ringde upp henne och sa att jag var ledsen att livet behandlat henne såhär och att jag skulle vilja bjuda ut henne på middag. Jag tyckte faktiskt synd om henne, har Louie berätta för Hänt i en tidigare intervju.

Tatuerade sig för att visa sin kärlek till Magdalena Graaf

På sociala medier har följarna kunnat ta del av parets kärlekslycka, och för att visa att Louie verkligen menar allvar med sin kärlek till Magdalena, så har han tatuerat in "Property off Magdalena Graaf " vid ena bröstet för hennes skull.

OKÄNT Snabba cash-stjärnan avslöjar hemliga namnbytet

Magdalena har blivit blås på pengar – berättar själv på bloggen

Nyligen har dock Magdalena Graaf varit med om lite tråkigheter. I hennes senaste blogginlägg berättar Graaf om hur hon blivit blåst på pengar inför en försäljning.

”Ska lägga ut min lilla kontorslägenhet på Hemnet. Trist! Men all glädje för den är borta. I 3 1/2 år har den 'renoverats'. Jag min nöt har varit en idiot och litat på folk. Trott att människor velat mig väl. Känner mig ekonomiskt våldtagen. 'Att få hjälp att måla väggarna vita' tog HELT plötsligt större proportioner. Fy faan. Men, men! Borsta av sig och gå vidare”, skriver hon och fortsätter:

Nu är den iallafall i toppskick. VERKLIGEN!! En perfekt lite 2-rummare med parkeringsplats 5km från innerstan. I en av Stocksunds/Danderyds vackraste byggnader.

Och som tur är får Magdalena stöttning och hjälp av nye kärleken Loui.

”Louie är så OERHÖRT omtänksam och fin mot mig och mina pojkar. Jag har aldrig blivit så uppbackad eller ompysslad sedan jag var bäbis”.

LÄS OCKSÅ: Magdalena Graaf kritiserar Malou von Sivers efter inslaget med sonen

LÄS OCKSÅ: Magdalena Graaf stannad av polis – körde vingligt med barnen i bilen

FOTO: Privat/TT

FRÅN FÖRSTASIDAN