LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Magdalena Graaf om att skaffa Onlyfans: ”Skulle bli succé!”

30 nov, 2023 
MAGDALENA GRAAF
Det är många kändisar som väljer att skaffa Onlyfans – plattformen där man kan få betalt för att lägga ut lättklädda bilder.
Magdalena Graaf har länge skämtat om saken, nu berättar hon hur hon egentligen ställer sig till allt.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Hannah Graaf bekräftar stora kärlekslyckan med Peter KarydBrand logo
Hannah Graaf bekräftar stora kärlekslyckan med Peter Karyd

Magdalena Graaf, 48, och hennes lillasyster Hannah Graaf, 45, gjorde succé i slutet av 90-talet när de slog igenom med popduon Graaf sisters. Musiksatsningen var mest tänkt på skoj, men debutsingeln You Got What I Want sålde platina och systrarna blev ett av det sena 1990-talets stora fenomen.

De var också på omslagen av Slitz och Café och systrarna har tidigare berättat för Aftonbladet hur de ser på att vika ut sig.

– Det var ju så otroligt länge sedan, känns tröttsamt att prata om det nu. Jag hade inte gjort det i dag men samtidigt ingår det ju i livet. Både bra och mindre bra beslut för en till dit man är i dag. Så nej, jag ångrar egentligen ingenting. Men skulle mina döttrar ens tänka tanken på att göra något liknande så är det utegångsförbud för resten av deras liv! sa Hannah skämtsamt. Inte heller Magdalena ångrar något.

Annons

– Inte en sekund! I dag är jag inget fan av stora bröst längre, därför har jag gjort mina mindre. Men folk är generellt så himla PK. Jag skulle inte tveka en sekund att vika ut mig igen, i dag. Jag är till och med snyggare nu. Men det finns väl inte sådana tidningar kvar ens?

Magdalena Graafs skämt om att sälja trosor

Vid sidan av alla projekt driver Magdalena en blogg där hon är väldigt skämtsam och driver gärna med sina läsare då och då. Nu har hon skämtat om att sälja ett par använda trosor.

”Fattar ni hur rik jag kommer bli snart??”, skriver hon på bloggen.

Det hela började med att Magdalena fick ett meddelande från en person som ville köpa hennes trosor.

”Skäms för att fråga. Du vet ingen som säljer använda trosor eller om du säljer själv?”, skriver personen varpå Magdalena svarar skämtsamt:

”Ett par urtvättade tanttrosor i storlek XXXXXL som kan stå av sig själv, 5 krååna?”

Magdalena Graaf om att skaffa Onlyfans

Magdalena har även nyligen skämtat om att skaffa Onlyfans. Idag är det flera kändisar som använder plattformen, bland annat Paulina "Paow" Danielsson, 30, Mirka Norrström, 51, och Elena Belle, 38. På plattformen kan man lägga ut lättklädda bilder och om följarna vill se innehållet måste de betala.

Annons

”Mamma badrum kommer se ut som en ombyggd lyxig filmstudio för mina kommande invalido filmer på ONLY FANS”, skrev Magdalena på sin blogg.

Det hela var dock ett skämt och Magdalena förklarade att hon absolut inte kommer skaffa ett invalido-konto.

Men hur ställer hon sig egentligen till att skaffa ett vanligt konto på Onlyfans? Nu berättar hon för Hänt hur hon ställer sig till det.

”Haha!! Nej absolut inte, bara trams. Men jag tror att det skulle bli succé”, skriver hon i ett meddelande.

FOTO: Olle Sporrong/Expressen/TT, ANDREAS LUNDBERG/Aftonbladet/TT

Annons