Paulina ”Paow” Danielsson visar upp resultatet efter ingreppet

Paulina ”Paow” Danielsson är väldigt mån om sitt utseende och nu visar hon upp senaste ingreppet.

Paulina ”Paow” Danielsson, 27, har varit i rampljuset ända sedan hon var i tonåren. Då drev hon en av Sveriges största bloggar och sedan dess har karriären gått som på räls.

Paow är även väldigt omtyckt i tv-rutan, hon har nämligen deltagit i den populära dokusåpan Paradise hotel och år 2014 kammade hon hem segern ihop med Eric Hagberg, 26. Sedan dess har hon varit med i programmet ytterligare tre gånger.

Paow jobbar idag som influencer på sina sociala medier där hon har över 200 000 följare, hon öppnade även ett konto på OnlyFans 2021.

Paow har tidigare haft ett förhållande med kändissonen Lance Hedman Graaf, 21. Det var i november 2017 som Paow och Lance gick ut med att de var ett par, och de visade glatt upp sin kärlek på sociala medier. Paret åkte även till Thailand tillsammans. Men efter en hel del bråk och drama så valde paret att gå skilda vägar i februari 2018.

Exklusivt
BILD Molly går ut offentligt med kärleken – Davids första ord

Paows kärlekssaga med Alexander Zobel

Idag är Paow tillsammans med den danska miljonären Alexander Zobel, 28, och alldeles nyligen firade de sex månader tillsammans. För en tid sedan berättade Paow att paret tar nästa steg i relationen då de planerar att bo i Alexanders lägenhet i Danmark framöver. Man kan med andra ord säga att kärleken blomstrar mellan paret.

Precis som Paow så verkar även Alexander vara mån om sitt utseende. Nyligen var paret i Turkiet ihop, landet som är specialister på skönhetsingrepp. Paow gjorde då läpplyft och cat-eyes, medans Alexander gjorde hollywood-smile.

”Jag kunde inte vara gladare över resultatet och hela upplevelsen”, skrev han då och visade upp de perfekta tänderna.

ANNONS: Gör vardagen lite enklare och mycket godare med upp till 925 kr rabatt på fyra kassar från HelloFresh! Använd koden HANT925

Paows skönhetsingrepp – så blev resultatet

I samma veva gjorde ju Paow också ett skönhetsingrepp och direkt efter operationen visade hon upp resultatet. Många följare blev då chockade över hur hon såg ut, något som Paow verkade medveten om.

– Men alltså jag dör, kolla hur jag ser ut?, säger hon och fortsätter.

– Det är blodigt, det gör ont, alltså fy fan vad ont det gör.

Däremot förklarade hon snabbt att det är en helt normal del av läkningsprocessen att se ut så i början.

Och visst verkar stygnen ha läkt, för nu kan Paow visa upp det slutgiltiga resultatet och hon är nästan oigenkännlig på nya bilderna!

”No filter needed”, skriver hon glatt.

LÄS OCKSÅ: SORGEN Anders och Johanna Bagges har förlorat sin älskade Ebba

LÄS OCKSÅ: OFFLINE Kinas hårda krav – förbjuder barnens stora underhållning

FOTO: TT, Instagram