ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
LÄS MER:Pernilla WahlgrenRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarnaExklusivt på Hänt
Festis marknadsföring banner

Det visar Elena Belle på Onlyfans: ”Bättre att få betalt..”

17 nov, 2023 
ELENA BELLE
Hollywoodfrun Elena Belle har skaffat Onlyfans!
Nu berättar hon för Hänt om materialet som hon lägger upp på plattformen.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Därför flyttade Elena Belle efter maken Michael Theannes dödBrand logo
Därför flyttade Elena Belle efter maken Michael Theannes död

Elena Belle, 38, slog igenom som 23-åring i Paradise hotel under namnet Natacha Peyre. Sedan dess har mycket hänt och sedan flera år tillbaka bor hon i Beverly hills, Los Angeles. Hon har även medverkat i Svenska hollywoodfruar men då under namnet Elena Belle.

År 2016 gifte hon sig med stjärnmanagern Michael Theanne och några månader senare kunde hon berätta att de väntade barn. De fick då dottern Luna Belle, 6, men i mars 2020 kom den förskräckliga nyheten; Michael hade kollapsat under en promenad med parets hundar och hans liv gick inte att rädda.

”Michel, min ängel min själsfrände, min bästa vän och den bästa pappa Luna någonsin kunde få. Jag talar för alla som känner dig när jag säger att du var den roligaste, mest omtänksamma person vi någonsin träffat. Ord kan inte beskriva hur mycket vi kommer att sakna dig, skrev Elena då på Instagram.

Annons

Elena Belle om familjelivet med pojkvännen Gleb

Idag är Elena tillsammans med proffsdansaren Gleb Savchenko, 40. Han har också barn från tidigare och Elena har tidigare berättat om familjesituationen.

– Han är en jättefin kille, med ett jättefint hjärta. Han har själv två barn, varav ett är exakt lika gammal som Luna. Det hade nog varit svårt att träffa någon utan barn, som liksom inte förstår varför man vill gå till parken en lördag, sa hon till Mama.

Elena berättade också hur hon ser på att skaffa fler barn.

– Både ja och nej, jag skulle älska att ha ett till barn. Men jag bara känner att det är ett så stort ansvar, det är inget man bara bestämmer utan man måste verkligen vara redo för det. Men jag sa det att när vi har lärt känna varandra längre och bättre... Vem vet, kanske! Jag hade också en jättetraumatisk förlossning. Det är fortfarande lite av ett trauma. Men vi får se vad som händer...

Annons

Det visar Elena Belle på Onlyfans

Än så länge har det inte blivit fler barn för Elena men en annan sak som är nytt i hennes liv är att hon skaffat Onlyfans! Hon har tidigare berättat att materialet på hennes konto är väldigt exklusivt.

Onlyfans är en plattform där man kan lägga upp content och om man vill se bilderna får man betala. Vissa går så pass långt att man har sex med sig själv eller andra.

Men vad visar egentligen Elena Belle upp på sitt konto? Jo, bikinibilder!

Nu berättar hon för Hänt varför hon skaffade kontot:

”Ja jag har skaffat det, haha. Bättre att få betalt för att visa sig i bikini än att göra det helt gratis på Instagram.”, skriver hon till Hänt.

ELENA BELLE

FOTO: Lisa OConnor/AFF-USA.com, Instagram

Annons