LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Så tycker Michael Theannes familj om Elena Belles nya pojkvän

06 mar, 2022 
ELENA BELLE, GLEB SAVCHENKO
Svenska hollywoodfrun Elena Belle förlorade sin make Michael Theanne för nästan exakt två år sedan. Idag har hon funnit kärleken på nytt i dansaren Gleb Savchenko. Nu bryter hon tystnaden om vad Michaels familj tycker om den nya pojkvännen.
Annons
Därför flyttade Elena Belle efter maken Michael Theannes dödBrand logo
Därför flyttade Elena Belle efter maken Michael Theannes död

Elena Belle, 36, blev välkänd för svenska folket efter sin medverkan i Svenska hollywoodfruar på TV3. Tillsammans med bland andra Gunilla Persson, 63, Maria Montazami, 56, och Åsa Vesterlund, 48, gjorde hon succé i rutan.

I serien fick vi några få gånger skymta hennes make Michael Theanne. Michael hade många nära vänner som var världsberömda artister, faktum är att han arbetade som manager till många kända DJ:s.

Men i mars 2020 klappade hans hjärta för allra sista gången. Det var efter en promenad med hundarna i Hollywood hills som han plötsligt föll ihop.

Elena Belle om sorgen efter Michael Theannes död

Elena har tidigare berättat för Expressen om den stora chocken som infann sig när hon fick ta del av det otroligt hemska beskedet att Michael var död.

Annons

– Länge visste jag ingenting, bara att han kollapsat och dött – mer kunde de inte säga. Nu har jag fått obduktionsrapporten och han dog av en massiv hjärtattack orsakad av kranskärlssjukdom. Hans blodkärl var alltså blockerade, och han dog inom några sekunder, sa hon till Expressen.

Sedan dess har Elena och dottern Luna Belle, 4, tagit sig igenom sorgen. Bland annat har de flyttat till en ny bostad för att slippa bli påminda om pappa Michael. Däremot är de noga med att alltid uppmärksamma fina minnen som de har med honom och Elena har lovat att alltid berätta för sin dotter vem hennes pappa var.

Elena Belles nya kärlek – så ser Michaels familj på förhållandet

Det var i somras som Elena kunde berätta att hon hittat kärleken igen! Mannen som fångat hennes hjärta är ingen mindre än proffsdansaren Gleb Savchenko, 37, känd från programmet Dancing with the stars. Gleb är född i Ryssland, men han har bott i USA sedan flera år tillbaka. Han har dessutom barn och separerade från tidigare hustrun Elena Samodanova för ungefär ett år sedan.

ELENA BELLE, GLEB SAVCHENKO
Elena och Gleb på gala.

Med andra ord har Elena och Gleb mycket gemensamt då de båda är småbarnsföräldrar. Sedan relationsavslöjandet har deras kärlek gått från klarhet till klarhet och Elena visar gärna upp honom på sina sociala medier.

Annons

Elena är över lag väldigt aktiv på Instagram och ibland håller hon frågestunder där hon svarar på frågor som hennes följare undrar. Nu är det någon som undrar hur hennes familj tagit nyheten att hon träffat kärleken.

”Hur tog din ex-makes familj beskedet att du har träffat en ny partner? All kärlek till dig.”, skriver följaren.

”De är väldigt stöttande, jag är väldigt nära Michaels familj.”, svarar Elena och fortsätter:

”De är glada över att jag är glad och de förstår att livet måste gå vidare.”

FOTO: PETE, Eero Hannukainen/TT

Annons