LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1
Festis marknadsföring banner

Elena Belle om avklädda bilderna på Onlyfans: ”Väldigt exklusivt”

14 nov, 2023 
ELENA BELLE
Elena Belle har en historik av modellande och lättklädda bilder.
Nu berättar tv-profilen att hon är aktiv på Onlyfans.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Därför flyttade Elena Belle efter maken Michael Theannes dödBrand logo
Därför flyttade Elena Belle efter maken Michael Theannes död

Elena Belle, 38, slog igenom som 23-åring i Paradise hotel. Sedan dess har mycket hänt. Sedan flera år tillbaka i Beverly hills, Los Angeles. Hon har även medverkat i Svenska hollywoodfruar.

Men det har inte varit en dans på rosor. År 2016 gifte hon sig med stjärnmanagern Michael Theanne och några månader senare kunde hon berätta att de väntade barn.

Men i mars 2020 kom den förskräckliga nyheten; Michael hade kollapsat under en promenad med parets hundar. Han överlevde inte.

Elena Belle om nakenbilderna: ”Dyker upp i diverse sammanhang”

Sedan dess har Elena bearbetat den ofattbara sorgen och hon har hittat kärleken på nytt i proffsdansaren Gleb Savchenko, 40.

Men om vi backar bandet till långt innan Elena slog igenom i Hollywood så var hon en av Sveriges hetaste modeller. Hon och fotografen Bingo Rimér, 48, var ett par och då tog de mycket lättklädda bilder. Elena ställde även upp på andra bilder med fotografer som hon inte var särskilt nöjd över.

Annons

”När jag har fotat med fotografer i mina yngre dagar. Så fick jag oftast en bra klumpsumma för att de sedan skulle äga bilderna... Och där står man flera år efter plåtningen och bilder dyker upp i diverse sammanhang”, skrev hon då på sin blogg och fortsatte:

”Du ska ha 50% av intäkterna, fotografen ska vara skyldig att informera dig vart bilder hamnar och du ska godkänna om det är ok... Anledningen att jag kom och tänka på detta just nu är att min bild (toppless-bild) hamnade på tredjesidan i Daily Sport i England i dagarna”.

Elena Belle skaffar Onlyfans

Men det var då och nu är nu. Trots att Elena verkade vara lite skeptisk till nakenbilder på den tiden så finns det idag andra sätt att modella. På sajten Onlyfans äger man sina bilder och ifall följarna vill ta del av innehållet får de betala.

”Jag tror inte att ni är redo för det här”, skriver Elena följt av en eld-emoji.

Hon delar även en länk som går till hennes Onlyfans-konto.

När Hänt når Elena kan hon bekräfta nya kontot:

”Ja jag har skaffat det”, skriver hon.

ELENA BELLE

FOTO: TT / INSTAGRAM

Annons