Magdalena Graaf kritiserar TV4 – försvarar systern Hannah

Magdalena Graaf kritiserar Anders knackar på med systern Hannah
I säsongens andra avsnitt av Anders knackar på flyttar Anders Öfvergård in hos nyseparerade Hannah Graaf.
Det blir ett avsnitt med många tårar och nu rycker storasyster Magdalena Graaf in till Hannahs försvar.
– Hon är ingen lipsill.
Annons

Anders Öfvergård, 51, är tillbaka i tv-rutan i programmet Anders knackar på i TV4. Där flyttar han hem till kända svenskar för att hjälpa till med att från trasiga avloppsrör till relationsproblem. I gårdagens avsnitt hälsade Anders Öfvergård Hannah Graaf, 41, som när programmet spelades in precis flyttat hem till Sverige efter att ha bott i Spanien i ett och ett halvt år.

Hon berättar i programmet att flytten beror på hennes skilsmässa. På Anders Öfvergårds fråga om hur det känns, svarar hon med tårar i ögonen:

Annons
Annons

– Skitjobbigt, vidrigt. Det är verkligen den värsta perioden i ens liv precis just nu. Barn här och barn där och skilja sig och försöka få allt att gå ihop, resor och hus och ja …

Det var i oktober förra året som beskedet om Hannah Graafs och Peter Karyd, 44, skilsmässa kom. De hade då varit gifta i tio år. Tillsammans har de döttrarna Liv, 10, och Vida, 7. Hannah har även sönerna William, 18, och Mio, 15, sedan tidigare.

Det blir ett känslosamt avsnitt av Anders knackar på. När Hannah Graaf går runt och tittar i sitt nya radhus och ser flickornas rum kommer tårarna. Döttrarna är då fortfarande kvar i Spanien hos sin pappa.

– Det bara blev så konkret att de inte är här, säger hon.

Magdalena försvarar sin syster

Hannah Graaf har en nära relation med sin syster Magdalena Graaf, 44. Magdalena är flitig på sociala medier och berättar ofta om sitt liv på sin blogg. Under gårdagen uppmanade hon sina följare att se programmet. Men hon tycker också att TV4 har framställt Hannah Graaf på ett orättvist sätt.

Annons

Stolt över mig grymma syrra! Kan tycka att det klipptes ihop lite orättvist. Hon är ingen lipsill. Den starkaste och coolaste människan som finns. Men tv e ju alltid tv. Syrran har koll och roddar ihop sitt liv grymt, på egen hand“, skriver hon på sin blogg.

I kommentarerna får Magdalena Graaf medhåll från flera följare.

Tycker oxå att de klippt ihop programmet lite tokigt,, verkar som Anders försöker få Hannah omyndigförklarad. Hon var ironisk o skämtade mycket men han tog henne på blodigt allvar o nästan skällde på henne“, skriver en person.

Nog att de klipper orättvist, men det lyser igenom vilken cool och stark kvinna Hannah är. Det blev nästa komisk när Anders vill få det att låta som att Hannah inte har koll på något alls, och försöker berätta hur hon är, och hur hon skulle gjort annorlunda. Herregud hon hade väl knappt flyttat in när inspelningen skedde?” skriver en annan.

Annons

FOTO: Eero Hannukainen/TT, TV4

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Annons
Annons
Annons
Laddar nästa artikel…