magdalena graaf

Magdalena Graaf bekräftar lyckan med Louie Marti – orden om kärleken

Magdalena Graaf

I höstas gick Magdalena Graaf ut med nyheten att hon och fästmannen Louie Marti valt att bryta förlovningen och gå skilda vägar.
I en ny intervju avslöjar hon det nya kärleksbeskedet.

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Systrarna Graaf om kärlekslivet: ”Ny...”
0:30

Efter reklamen: Systrarna Graaf om kärlekslivet: ”Ny...”

(0:30)

Slå på ljud

Kärlekssagan mellan Magdalena Graaf, 47, och Louie Marti, 45, inleddes 2020 och några månader senare gick de ut offentligt med sin relation.

Det började med att Louie läste Magdalenas bok och självbiografi Det ska bli ett sant nöje att döda dig. Boken väckte ett starkt intresse i Louie som kontaktade Magdalena. Kärlek uppstod och några månader senare gick Louie ner på knä när paret besökte ett kebabhak i Stockholm.

Paret planerade ett intimt bröllop som skulle äga rum i november 2022 – men istället valde paret att gå skilda vägar. Genom ett blogginlägg berättade Magdalena om uppbrottet.

”Jag och Louie är världens bästa vänner. Kärleken tog slut för ett par månader sedan. Vi umgås och hänger, men som kompisar”, skriver hon och fortsätter:

”Vi jobbade för mycket, jag har mina barn varannan vecka och Louie bor 1/1.2 timma härifrån. Kärleken rann ut i sanden och blev till vänskap. Vi får se vad framtiden har i sitt sköte.”

Magdalena Graafs ord om uppbrottet från Louie – verkliga anledningen

I en ny intervju med Amelia kan nu Magdalena bekräfta att kärleken återigen spirar mellan henne och Louie, som hittat tillbaka till varandra – fem månader efter uppbrottet. Till Amelia berättar hon att anledningen att det tog slut var att de kolliderade i sina olika synsätt.

– Louie är inte bara svensk och spanjor, han är också rom. Han lever ett brokigt och färgstarkt liv, annorlunda mot mitt. En stor skillnad när vi träffades var att han inte tycker om närhet och att pussas. Jag är tvärtom. Det fick oss att krocka och hamna i en ond cirkel. Jag är väldigt känslig för röster och tycker det är obehagligt om någon låter arg. Louie har en mörk röst. Vi förstod inte varandra, säger Magdalena till tidningen.

Precis innan paret separerade spelade de in ett nytt program på SVT, Typiskt Romer, et program som är en blandning av reality samtidigt som vi får se dem axla en programledarroll.

– Det här programmet kommer handla lite om att bryta mönster, det är inte så allvarligt, har Louie tidigare sagt till Hänt och fortsätter:

– Jag programleder och Magdalena också, sen är det samtidigt en liten slags reality.

Kommer man få följa erat privatliv då?

– Ja det kanske blir så, vi har inte klippt den ännu. Så det kan vara så.

I programmet fick vi även följa dem när de gick i parterapi tillsammans, med syftet att de skulle förstå varandra bättre.

– Insikten var att vi aldrig lät varandra tala till punkt. Vi började strunta i att ta upp grejer, för vi visste att ingen skulle vinna ändå, säger Magdalena till Amelia.

Magdalena Graaf och Louie Marti återförenade – bekräftar relationen

Även efter att paret gått skilda vägar har de fortsatt ha en nära relation till varandra. Louie fortsatte hålla kontakten med Magdalenas familj och fanns där för hennes barn.

– När jag kom hem till mamma på julafton satt Louie där som jultomten. Ja, ja, min mamma älskar honom och hade bjudit in honom. Louie var envis i sin kärlek och uppvaktade mig under fem månader. Det var väldigt fint.

Även när Magdalena skulle resa till Rom för att hälsa på sina äldre söner fanns Louie där och erbjöd sig att ta hand om de yngre sönerna hemma i Magdalenas hus – vilket blev vändpunkten för relationen som återigen övergick till en kärleksrelation.

– Louie kom in här och jag kände: ”Fasiken vad jag älskar dig”. Jag sänkte garden. Han passade barnen, skjutsade dem till tennisen, handlade och lagade middagar. Så jäkla fantastiskt! Jag hade verkligen saknat det, så nu har vi börjat om igen.

Idag har de hittat en balans i relationen och de har jobbat på sin kommunikation och att försöka sätta sig in i hur den andra tänker.

– Vi har inte bråkat en endaste gång. I stället pratar vi med varandra, reder ut grejer och sopar ingenting under mattan, säger Magdalena och fortsätter:

– Numera kan Louie vända sig mot mig och säga: ”Jag förstår vad du menar och ska tänka på det här.” Bara en sådan grej gör mycket för mig. Louie är en helt annan människa i dag, men det är jag också tycker han. I morse gick han och en sekund senare öppnade han ytterdörren igen: ”Jag glömde att pussas”. Han vill kramas och pussas hela tiden. Underbart!

FOTO: Karin Törnblom/TT

FRÅN FÖRSTASIDAN