louie marti

Louie Martis första ord om uppbrottet från Magdalena Graaf: ”Stark kemi”

LOUIE MARTI, MAGDALENA GRAAF

Louie Marti och Magdalena Graaf har gått skilda vägar.
Magdalena har tidigare uttalat sig om uppbrottet, men från Louies sida har det varit tyst.
Nu berättar han för Hänt varför det tog slut.
Louie Marti avslöjande om nya SVT programmet tillsammans med Magdalena Graaf
0:43

Efter reklamen: Louie Marti avslöjande om nya SVT programmet tillsammans med Magdalena Graaf

(0:43)

Slå på ljud

Det är snart två år sedan som Magdalena Graaf, 47, och Louie Marti, 44, gick ut med sin kärlek.

Louie har tidigare berättat för Hänt att han fick upp ögonen lite extra för Magdalena när han läste hennes bok Det ska bli ett sant nöje att döda dig.

– Vi har haft gemensamma vänner men det som gjorde mig intresserad av Maggan var efter jag läst hennes bok. Vi hade så mycket gemensamt. Så jag ringde upp henne och sa att jag var ledsen att livet behandlat henne såhär och att jag skulle vilja bjuda ut henne på middag, jag tyckte faktiskt synd om henne, sa han då till Hänt.

Resten är historia och förra året förlovade de sig på ett kebabhak i Stockholm. Men sedan några månader tillbaka har det varit slut mellan paret.

”Kärleken tog slut för ett par månader sedan. Vi umgås och hänger, men som kompisar”, skrev Magdalena då på sin blogg.

Louie Marti om klädmärket – starka berättelsen bakom

När Hänt träffar Louie är det på releasefesten för hans klädmärke Mala Raza, som betyder dålig ras på spanska. Louie har spanska rötter och när han var liten hade han det inte helt lätt. Louie hade dyslexi och behövde gå i en specialklass och han kallades då för "Mala Raza".

– Jag kunde inte läsa mer än tre rader, så för mig var det jättepinsamt, jag skämdes jättemycket. Men jag tänkte såhär, vet ni vad, jag är bra på så mycket annat, en dag ska jag visa er. Den dagen har kommit. Så med Mala Raza blir en dålig ras något bra, förklarar Louie för Hänt.

Louie vill med andra ord hjälpa barn som har diagnoser med att höja deras självförtroende och därför är Mala Raza en så himla viktig organisation.

Louie Marti om uppbrottet från Magdalena Graaf

När det kommer till uppbrottet från Magdalena väljer Louie nu att bryta tystnaden.

– Alltså jag och Maggan. Vi ser färger som ingen annan ser. Vi har en väldigt stark kemi, vi är såhär lite olika, men samtidigt väldigt lika. Vi är väldigt goda vänner, vi har väldigt mycket gemensamt. Jag är nog fortfarande lite kär i henne, säger Louie till Hänt.

Hur togs beslutet?

– Det var ett gemensamt beslut, säger Louie.

Svarar på ryktet

Något som däremot präglat deras förhållande är hatare som försöker skapa intriger från olika fejk-konton. Men att Louie ska ha träffat andra tjejer är absolut inget som stämmer säger han.

– Det här vill jag verkligen säga, det har varit lite skvaller om att jag och Tunnelbanenettan har hängt... Men såhär, det kommer ta god tid innan någon kommer ta Magdalenas tron. Jag och Tunnelbanenettan är otroligt goda vänner, vi var vänner innan Magdalena, säger Louie och tillägger:

– Magdalena och jag har alltid vetat att vi är lojala mot varandra. Jag har ingenting ont att säga om henne. Man vet aldrig vad som händer, vi kanske blir ihop igen.

FOTO: IVARSSON JERKER/Aftonbladet, Karin Törnblom/TT

FRÅN FÖRSTASIDAN