magdalena graaf

Magdalena Graaf avslöjar nya relationen med Louie: ”Han bjöd...”

Magdalena Graaf avslöjar nya relationen med Louie: ”Han bjöd...”

Magdalena Graaf och Louie Marti gick skilda vägar under hösten 2022 efter ungefär två år som par.
Nu avslöjar Magdalena den nya relationen.

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Magdalena Graafs okända samtal med Marcus Schenkenberg : ”Hur kunde hon?”
0:29

Efter reklamen: Magdalena Graafs okända samtal med Marcus Schenkenberg : ”Hur kunde hon?”

(0:29)

Slå på ljud

Influencern, modellen och sångerskan Magdalena Graaf, 47, och skådespelaren Louie Marti, 45, blev ett par 2020 och några månader senare gick de ut offentligt med sin kärlek.

Deras kärlekssaga började med att Louie läste Magdalenas bok och självbiografi Det ska bli ett sant nöje att döda dig. Boken kom att väcka starkt intresse i Louie som därmed kontaktade Magdalena. Kärlek uppstod och några månader senare gick Louie ner på knä när paret besökte ett kebabhak i Stockholm.

Magdalena Graaf och Louie Martis uppbrott

Paret planerade ett intimt bröllop med den närmsta familjen som skulle äga rum i november 2022 – men under hösten började det spekuleras om att paret gått skilda vägar då Louie syntes allt mindre på Magdalenas sociala medier.

Förvirring uppstod när Magdalena och Louie sedan syntes på bild tillsammans under lanseringsfesten av Louies t-shirtmärke. Av bilden att döma var paret fortfarande tillsammans och spekulationerna lades på is.

I slutet av november kom beskedet att paret de facto gått skilda vägar. Genom ett blogginlägg berättade hon om uppbrottet.

”Jag och Louie är världens bästa vänner. Kärleken tog slut för ett par månader sedan. Vi umgås och hänger, men som kompisar”, skriver hon och fortsätter:

”Vi jobbade för mycket, jag har mina barn varannan vecka och Louie bor 1/1.2 timma härifrån. Kärleken rann ut i sanden och blev till vänskap. Vi får se vad framtiden har i sitt sköte.”

Hon avslutade med att hylla Louie för den fantastiska man han är och deras tid tillsammans.

Magdalenas och Louies nya relation

Paret separerade som vänner och än idag verkar de ha en fin relation till varandra, om än bara vänskaplig. Genom ett nytt blogginlägg skriver Magdalena att Louie bjudit ut henne på middag – för att prata om ett projekt som kommer släppas i vår.

"Jag var på verkstaden med bilen och hade ett möte med Louie NEJ VI ÄR INTE ETT PAR. Han bjöd mig på middag och vi planerade lite inför vår reality serie på SVT som släpps i mars-april", skriver Magdalena på bloggen och fortsätter:

"Louie är en sån envis knäppis haha! Man kan inte anklaga honom för att vara seg och envist målmedveten"

Vidare publicerar Magdalena en bild på det forna kärleksparet där hon än en gång förtydligar att det inte är kärlek mellan dem.

"INTE kärlek bara business", skriver hon som en bildtext.

Magdalena Graaf och Louie Marti. Foto: Privat från Magdalenas blogg.

Precis innan paret separerade spelade de in ett nytt program på SVT som kommer vara en blandning av en reality samtidigt som vi får se dem axla en programledarroll.

– Det här programmet kommer handla lite om att bryta mönster, det är inte så allvarligt, har Louie tidigare sagt till Hänt och fortsätter:

– Jag programleder och Magdalena också, sen är det samtidigt en liten slags reality.

Kommer man få följa erat privatliv då?

– Ja det kanske blir så, vi har inte klippt den ännu. Så det kan vara så.

FOTO: Karin Törnblom/TT

FRÅN FÖRSTASIDAN