Madeleine Ilmruds barnlängtan med maken Mikael efter elva barn

Madeleine Ilmrud

Tv-profilerna Madeleine och Mikael Ilmrud har elva barn tillsammans men har tankarna på att skaffa fler.
Nu berättar Madeleine om henne och makens barnlängtan.
”Hur skulle man inte vilja ha en till?”, skriver hon.

Madeleine Ilmrud blev ett känt ansikte för svenska folket när hon tillsammans med maken Mikael Ilmrud var med i tv-programmet Familjen annorlunda på TV4. Då hade hon de åtta barnen Victor, Oliver, William, Engla-Freja, Adam, tvillingarna Collin och Charlie samt dottern Tuva-Li. Men idag har den stora familjen vuxit ytterligare. Med åren har tittarna fått följa familjen och välkomnat fyra nya familjemedlemmar - nämligen döttrarna Emmylou, Mathilde-Isabelle, och Livia.

LÄS MER: Zlatan i tårar efter känsliga frågan om familjen

Men trots att Madeleine och Mikael idag är föräldrar till elva barn känner de sig inte helt klara där. Nu berättar Madeleine om deras längtan efter fler barn.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Madeleine om kampen inom familjen

Sedan familjen försvann från tv-rutan har man istället kunnat följa deras liv på Madeleines sociala medier. Där skriver hon om alltifrån glädje till sorg, och delar med sig av både stora och små händelser från vardagen. Här om dagen berättade hon bland annat ärligt för sina följare hur påfrestande det kan vara ibland med allt som händer inom familjen, och hur hon helt enkelt får sätta sig själv åt sidan för att kunna vara det bästa stödet för dem.

”Det är svårt för andra att förstå och sätta sig in i det vi lever med. Så många gånger som jag bitit ihop och bara kört på, för att sen i min ensamhet gråta och bryta ihop. Många gånger har jag frågat mig själv hur mycket man måste orka med innan man ser en förbättring eller lösning”, skriver hon.

Men trots att Madeleine och maken har otroligt mycket att stå i med den stora familjen är varken Madeleine eller Micke stängda för tanken att skaffa fler barn.

Madeleine om makens barnlängtan

Madeleine har tidigare skrivit om deras längtan efter ännu en familjemedlem, och än idag verkar de känslorna finnas kvar. På bloggen skriver hon om samtalat med sin kärlek som fick tankarna att gå dit ännu en gång.

”Vi har hunnit med mycket lek och bus i helgen. Fotboll och frisbee. Jag skojade med Micke och sa att vårt elvamannalag kanske skulle behöva en avbytare Hahaha, livsfarligt att nämna för honom. Han skulle nog vilja ha en liten till tror jag”, skriver hon innan hon fortsätter:

”Och ärligt talat, hur skulle man inte vilja ha en till sådan här liten raring.”

LÄS OCKSÅ: Magdalena Graaf om bråken med Filip Larsson efter separationen

LÄS OCKSÅ: Lisa Nilsson om sorgen efter vännen Anders Ajax död

Senaste nytt